Η μπίρα χωρίς αλκοόλ είναι το καινούριο trend και όλα δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει.  Το να βλέπεις ένα μπουκάλι μπίρας στα αποδυτήρια ενός studio pilates κάποτε θα ήταν αδιανόητο. Αλλά τώρα, αυτό το μπουκάλι Heineken με την χαρακτηριστική σήμανση 0.0 στα χέρια της φίλης που μέχρι πριν λίγο  ίδρωνε μαζί σου στο μάθημα, όχι απλά δεν είναι περίεργο, αλλά ίσως είναι ένα απολαυστικό κλείσιμο μίας ωραίας προπόνησης.

Καθώς ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που σπάνια πίνουν αλκοόλ, έσπευσα να  ρωτήσω λεπτομέρειες.

Έμαθα λοιπόν ότι η Heineken λανσάρει για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα τη Heineken 0.0, με μπλε λογότυπο, για κάθε στιγμή της καθημερινότητάς μας. Πρόκειται για τη μόνη μπίρα χωρίς αλκοόλ, που ζυθοποιείται με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Ισορροπημένη, με φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης έτσι ώστε να μην χάνεις την πραγματική απόλαυση μιας μπίρας Heineken.

Η συνέχεια μάλλον ήταν αναμενόμενη. Τη δοκίμασα και τελικά καθίσαμε μαζί να χαλαρώσουμε μετά την προπόνηση πίνοντας την μπίρα μας. Κάπως έτσι νομίζω πως μία καινούργια συνήθεια γεννήθηκε για μένα.

Γιατί η νέα Heineken 0.0 θα γίνει η νέα μου συνήθεια;

  • Γιατί το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όπως διαπίστωσα, μια μπίρα χωρίς αλκοόλ είναι η ιδανική δροσιστική επιλογή. Είτε έχεις τελειώσει το γυμναστήριο, είτε είσαι στην παραλία ή για μια βόλτα με το ποδήλατο δίπλα στη θάλασσα, είναι μία αναζωογονητική απόλαυση χωρίς ενοχές
  • Γιατί η μπίρα δεν είναι απλά μία δροσιστική αλλά και μία …cool συνήθεια.  Μπορείτε να σκεφτείτε μια πιο καλοκαιρινή εικόνα για εμάς που λατρεύουμε τα action sports από το τρίπτυχο θάλασσα – surf – Heineken 0.0;
  • Γιατί μπορούμε να την απολαμβάνουμε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αυτό σημαίνει μπίρα πριν οδηγήσουμε, πριν ή μετά την προπόνηση, ακόμα και στο… μεσημεριανό διάλειμμα από το γραφείο όπως μου πρότεινε μια συνάδελφος. Γιατί όχι; Αν το σκεφτούμε, το αλκοόλ είναι που μας δημιουργεί όλους αυτούς τους περιορισμούς.
  • Επιπλέον, η νέα Heineken 0.0 έχει 50% λιγότερες θερμίδες από μια lager μπύρα με αλκοόλ. Να λοιπόν μία καλή επιλογή για τις βραδινές εξόδους αν προσέχουμε τη διατροφή μας.

Η εποχή προστάζει μπίρα με 0.0% περιεκτικότητα σε αλκοόλ και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αντισταθούμε σε αυτό. Ίσα ίσα που με τη Heineken 0.0 θα μπορούμε να πίνουμε παντού και όποτε θέλουμε.

#Heineken0.0 #ToraMporeis #Heinekengr