Η Σόφι Τέρνερ, η τηλεοπτική «Σάνσα Σταρκ» του Game of Thrones και ο τραγουδιστής Τζο Τζόνας, πραγματοποίησαν μια δεύτερη τελετή γάμου, αυτή τη φορά επιλέγοντας ως σκηνικό μια έπαυλη στη γαλλική επαρχία.

Πριν από λίγο καιρό, η πρώτη, πολυσυζητημένη τελετή γάμου για την Τέρνερ και τον Τζόνας, πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας. Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στην έπαυλη Château de Tourreau στη Γαλλία και ήταν αρκετά διαφορετική.

Oι καλεσμένοι δεν ήταν πολλοί, ανάμεσα τους ήταν ο Νικ και Κέβιν Τζόνας, τα αδέλφια του γαμπρού, μαζί με τις Πριγιάνκα Τσόπρα και Ντάνιελ Τζόνας, τις συζύγους τους, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν το μοντέλο Άσλεϊ Γκράχαμ και η κολλητή και συμπρωταγωνίστρια της Σόφι Τέρνερ στο Game of Thrones, Μέισι Ουίλιαμς, που ήταν μάλιστα και παράνυμφος.

View this post on Instagram

A post shared by Maisie Williams (@maisie_williams) on

Η Σόφι Τέρνερ επέλεξε μια πολύ διαφορετική εμφάνιση από την τελετή στο Λας Βέγκας, καθώς εμφανίστηκε με άσπρο νυφικό με μακριά ουρά και λευκό βέλο, ενώ ο Τζο Τζόνας επέλεξε αυτή τη φορά ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

View this post on Instagram

A post shared by Most Requested Live (@mostrequestedlive) on

View this post on Instagram

A post shared by Click Wedding Asia (@clickweddingasia) on

H ηθοποιός και ο τραγουδιστής που είναι μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, έφτασαν στη Γαλλία στις αρχές της εβδομάδας ενώ πριν φύγουν  για την εξοχή, ο φακός τούς κατέγραψε στο Παρίσι και ακολούθησε μια selfie με το ερωτευμένο ζευγάρι να φιλιέται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

View this post on Instagram

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on