Κριός

Τα έξοδα αυξάνονται και πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί με τον προϋπολογισμό σας. Αφήστε κατά μέρους τρελές εξόδους και εκείνα τα παπούτσια που έχετε βάλει στο μάτι από καιρό.

Ταύρος

Κρατήστε το στόμα σας κλειστό! Δύσκολο αυτό για έναν Ταύρο θα μου πείτε, μα καλό θα είναι να μην ανακοινώνεται τα μελλοντικά σας σχέδια παντού, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για την έκβαση τους.

Δίδυμοι

Καλοί μου Δίδυμοι, τα έχουμε πει χίλιες φορές, μην λέτε ψέματα στον εαυτό σας. Μπορεί να είναι εύκολο και να σας έχει βγάλει πολλές φορές από την δύσκολη θέση, αλλά για πόσο καιρό θα «κοιμίζετε» την συνείδηση σας με αυτόν τον τρόπο;

Καρκίνος

Έρχεται ΣΚ αρκετά φορτωμένο δεν χρειάζεται να «μαυρίζετε» με δυσοίωνες σκέψεις εκ των προτέρων. Επίσης έχουμε ερώτηση: «Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε την παρέα σας;»

Λέων

Λοιπόν στο γραφείο η κατάσταση είναι έκρυθμη. Αυτό είναι αλήθεια. Μην περιμένετε όμως όλα αυτά να αλλάξουν από μόνα τους, ούτε από το φιλότιμο των συναδέλφων σας.

Παρθένος

Το καλό νέο είναι πως θέματα σπουδών, γνώσης και επαγγελματικής κατάρτισης μπορούν αν προωθηθούν πολύ εύκολα, το κακό νέο είναι πως οικονομικά δεν πάτε καθόλου καλά. Τι να κάνεις δεν μπορείς να τα έχεις και όλα…

Ζυγός

Η συμβουλή της ημέρας είναι απλή! Τακτοποιήστε τις οφειλές σας και πληρώστε λογαριασμούς, έρχονται δύσκολες μέρες. Απλά μην ξεφύγετε και χαλάσετε μεμιάς όλο σας τον μισθό.

Σκορπιός

Λοιπόν σας έχουμε καλά νέα! Μια νέα πρόταση – συνεργασία, που μπορεί να ακούγεται παράτολμη αρχικά, θα είναι εκείνη που θα σας βγάλει από την δύσκολη οικονομική θέση που έχετε μπει τελευταία. Τολμήστε γιατί χανόμαστε.

Τοξότης

Ας μιλήσουμε ειλικρινά! Ο ερωτικός σας σύντροφος είναι αυτός που ονειρεύεστε; Αυτός που πάντα επιθυμούσατε;

Αιγόκερως

Τι σας έπιασε ξαφνικά και έχετε κατασπαταλήσει τον μισθό σας; Κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτό, καθώς μια τέτοια κίνηση εκτός από ολέθρια δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα σας.

Υδροχόος

Επαγγελματικά εξακολουθείτε να έχετε τεράστια εύνοια! Είτε ονειρεύεστε μια δική σας δουλειά, είτε έχετε πρωτοποριακές ιδέες καλό θα είναι να επενδύσετε σε αυτές τις σκέψεις και πάνω από όλα στον εαυτό σας.

Ιχθύς

Ταξίδι αναψυχής ή ταξίδι ευκαιριών;! Μην πείτε όχι σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, μπορεί αρχικά να ακούγεται βαρετό, όμως θα σας εκπλήξει κατά την διάρκεια του. Νέες ευκαιρίες και νέες συνεργασίες μπορούν να σας κάνουν να δείτε αυτά τα ταξίδια με νέο μάτι.