Κριός

Το διήμερο αυτό η καθημερινότητα σας και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας διευκολύνονται. Πάρτε μια ανάσα χαλάρωσης και πάμε δυναμικά!

Ταύρος

Από την μία οικονομικά τα πάτε καλά, από την άλλη δεν χρειάζεται να κάνετε και σπατάλες. Ένα ξαφνικό έσοδο σας δίνει πάλι αυτοπεποίθηση, απλά θυμηθείτε πως είναι αρχή του μήνα και δεν χρειάζονται υπερβολές.

Δίδυμοι

Ένα ταξίδι ή μια καινούργια συνεργασία ενέχουν ένα μεγάλο ρίσκο. Είτε θα λάμψετε, είτε θα καταποντισθείτε. Στο χέρι σας είναι να μην εκτεθείτε, αφήστε την μεγαλομανία σας κατά μέρους και δείξτε τα ταλέντα σας.

Καρκίνος

Υποθέσεις Δημοσίου, γραφειοκρατία και γενικά όλα αυτά που βαριέστε είναι στην ατζέντα του διημέρου. Σηκώστε τα μανίκια και βγάλτε τέτοιου είδους υποθέσεις από την μέση μια για πάντα.

Λέων

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα χαρείτε αυτό το διήμερο, καθώς μια νέα συνεργασία θα σας «φουσκώσει» λιγάκι το πορτοφόλι, από την άλλη οι δεσμευμένοι θα ακούσουν πολύ γκρίνια και δυστυχώς όχι χωρίς αιτία.

Παρθένος

Λοιπόν σταματήστε να φοβάστε και βγείτε έξω στον κόσμο να χαρείτε λιγάκι. Ο Κρόνος έφυγε! Πόσο ακόμα θα παραπονιέστε;

Ζυγός

Όσο και αν δεν το πιστεύετε δεν είστε αλάνθαστοι! Έχετε όμως ένα υπέροχο αβαντάζ αυτό το διήμερο να κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που θα καταφέρουν να διορθώσουν τα τελευταία σας στραβοπατήματα.

Σκορπιός

Τελευταία είστε παράτολμοι και έχετε πολύ καιρό να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Ξεκινήστε με τονωτικές ενέσεις στην καθημερινότητα σας, επενδύστε σε νέες συμμαχίες και εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Τοξότης

Τα πράγματα αλλάζουν, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Μην τρομάζετε όμως με αυτήν την αλλαγή εσείς καλύτερα από οποιονδήποτε ξέρετε πώς να παίρνετε ένα ρίσκο και να απογειώνετε μια ευκαιρία ζωής.

Αιγόκερως

Εξαιρετικό διήμερο για να επενδύσετε στις σχέσεις σας. Οικογένεια, παιδιά, γάμος και φίλοι μπαίνουν σε πρώτο πλάνο στην ζωή σας. Ευκαιρίες για βαθιές συζητήσεις και εξομολογήσεις θα σας απασχολήσουν.

Υδροχόος

Λοιπόν τι θα γίνει με εσάς; Πότε θα σταματήσετε να «μαστιγώνεται» τον εαυτό σας; Περιορίστε το άγχος και την σκοτεινή σας διάθεση, ήρθε ο καιρός να πείτε «Τα κατάφερα» ή «Καλά τα πάω». Πάρτε ανάσες!

Ιχθύς

Η ζωή σας αλλάζει, όχι ραγδαία, αλλά μια πιο βατή καθημερινότητα διαφαίνεται και αυτό είναι από μόνο του αρκετά ενθαρρυντικό. Εσείς πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεκινήσετε να δημιουργείτε νέους και μικρούς στόχους.