Κριός

Ο συναισθηματισμός σας είναι στα ύψη, για αυτό φταίει η Αφροδίτη. Όμως τα νεύρα σας ξεχειλίζουν και μιλάτε στον σύντροφο σας με ειρωνεία, για αυτό φταίτε εσείς!

Ταύρος

Ο οικονομικός τομές επηρεάζεται άρδην. Η Νέα Σελήνη και η έκλειψη τα έχουν βάλει με το πορτοφόλι σας και εσείς δυσανασχετείτε έντονα. Τι είναι ο Ταύρος δίχως χρήματα;

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αυτό το ξέρετε. Η έκλειψη έχει αρχίσει να απλώνει τα δίχτυα της και στα οικονομικά σας, αλλά και αυτό το ξέρετε! Αυτό που πρέπει να μάθετε είναι μπορείτε πολύ εύκολα να «ξεφύγετε» σε κάποιο επαγγελματικό θέμα και αυτό δεν πρέπει να γίνει.

Καρκίνος

Είστε συναισθηματικά ασταθής, αλλά προσπαθείτε να το κρύψετε. Αυτό δεν είναι μια καλή ιδέα διότι η κλονισμένη σας ψυχική διάθεση θα δώσει την σκυτάλη στον φόβο και μετά…

Λέων

Οι φιλοδοξίες σας στον επαγγελματικό τομέα πρέπει να μείνουν λιγάκι στον πάγο. Όχι για πολύ αλλά με το έντονο παρασκήνιο που συμβαίνει στον χώρο εργασίας σας, πρέπει να δώσετε προσοχή σε άλλους τομείς.

Παρθένος

Διεκδικήστε την υγιή σας ψυχολογική διάθεση. Μπορεί χρήματα να μην υπάρχουν και όλα να καθυστερούν, μα δεν είναι λύση να γκρινιάζετε όλη την ημέρα για το πόσο άδικη είναι η ζωή.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη δεν σας αφήνει σε ησυχία. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, έως και δυσπιστία, σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Επαγγελματικές συμφωνίες και λοιπά πρέπει να περιμένουν μετά τα μέσα του μήνα για να διευθετηθούν.

Σκορπιός

Οι εξελίξεις στα οικονομικά θα είναι πολλές και διάφορες. Για σχεδόν ολόκληρο τον μήνα τα πράγματα δεν θα είναι σταθερά. Εσείς πρέπει να είστε προσεκτικοί και φειδωλοί.

Τοξότης

Οι αρχές του μήνα και η Νέα Σελήνη σας δίνουν ένα δώρο! Αναθεωρήσεις και αποφασιστικότητα. Δείτε το σαν δώρο και όχι σαν κατάρα.

Αιγόκερως

Οι εκλείψεις του μήνα σας έχουν βάλει στο μάτι και δύσκολα θα ξεφύγετε! Οι σχέσεις δοκιμάζονται, οι συναισθηματισμοί σας εντείνονται και οι υποχρεώσεις σας μεγαλώνουν. Δύσκολη εποχή για έναν Αιγόκερω.

Υδροχόος

Η σκέψη σας είναι νεφελώδης και η συμπεριφορά σας έκρυθμη, για αυτό πρέπει να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Πολλοί θα σας δοκιμάσουν με τα λόγια και την συμπεριφορά τους, μείνετε ακέραιοι!

Ιχθύς

Προσοχή στο παρασκήνιο, τα κουτσομπολιά και την μεταφορά πληροφοριών. Η περιέργεια σας θα σας κάνει να καταλάβετε γιατί λέμε πως «η περιέργεια σκότωσε την γάτα»!