Κριός

Μια υποχρέωση, οικογενειακή ή επαγγελματική, σας έχει όχι μόνο «στριμώξει» αλλά και φοβίσει. Κριέ, δεν χρειάζεται να εγκλωβίζεσαι σε παγίδες που στήνεις μόνος σου στον εαυτό σου.

Ταύρος

Θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια βρίσκονται σε πρώτο πλάνο! Η καθημερινότητα ομαλοποιείται και οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένεια σας γίνονται πιο δεμένες.

Δίδυμοι

Επικοινωνήστε γιατί χανόμαστε! Ο τομέα της επικοινωνίας θα δώσει φως στην ερωτική σου σχέση αλλά θα βοηθήσει αρκετά και στις σπουδές σας. Κάτι καλό έκανε και ο Ερμής στο Λέοντα, να τα λέμε αυτά.

Καρκίνος

Κάποια οικογενειακά ζητήματα, τα οποία σας βασανίζουν καιρό, παίρνουν σιγά – σιγά τον δρόμο τους. Επιτέλους γιατί πόσο δράμα ακόμα μπορείτε να αντέξετε;

Λέων

Λαλίστατος Λέων! Η επικοινωνία και η διπλωματία σας είναι στα φόρτε της, οπότε καλό θα ήταν να προωθήσετε την επαγγελματική σας ατζέντα και να αφήσετε και την γοητεία σας να κυριαρχήσει.

Παρθένος

Ζείτε στο παρασκήνιο και το χαίρεστε κιόλας! Κάτι ετοιμάζετε Παρθενάκια μου και δεν το λέτε σε κανέναν. Τα μυστικά δεν είναι το φόρτε σας, αλλά δουλεύετε αδιάκοπα προς μια κατεύθυνση προσωπικού ενδιαφέροντος. Χμ!

Ζυγός

Εύρηκα! Η σημερινή μέρα θα είναι άκρως παραγωγική, όχι μόνο έχετε όρεξη για δουλειά, αλλά μια έκλαμψη θα φωτίσει το πρόσωπο σας με νέες ιδέες για ένα επαγγελματικό πλάνο.

Σκορπιός

Κόσμος πάει και έρχεται και εσείς χαίρεστε να βρίσκεστε έξω με φίλους. Ανάμεσα στις συζητήσεις μάλιστα ένας γνωστός θα σας βοηθήσει και σε έναν προβληματισμό ερωτικής φύσης.

Τοξότης

Αφήστε λιγάκι την γκρίνια στην άκρη και χαρείτε την στιγμή. Μπορεί τα έξοδα να είναι πολλά, αλλά μην αφήνετε την ζωή να σας προσπερνάει.

Αιγόκερως

Ξεκαθαρίστε λογαριασμούς. Ο Ερμής στον Λέοντα σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να σηκώσετε τα μανίκια και να απαλλαγείτε μια και καλή από οικονομικά άγχη και επιβαρύνσεις.

Υδροχόος

Η κοινωνική σας ζωή σκίζει! Η γοητεία σας ακόμα είναι εμφανής και ένας κρυφός θαυμαστής μπαίνει στην προσκήνιο και σας διεκδικεί σθεναρά.

Ιχθύς

Μια νέα επαγγελματική εξέλιξη σας κάνει όχι μόνο να χαμογελάτε αλλά και να τρίβετε τα χέρια σας. Πιάστε την ευκαιρία από τα μαλλιά και αναδείξετε τα ταλέντα σας.