Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής φεύγει και ήδη αισθάνεστε πολύ καλύτερα από σήμερα. Πριν ξεκινήσετε το πάρτι όμως πρέπει ακόμη να είστε φειδωλοί στα έξοδα σας.

Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό η ανεμελιά σας και η θετική σας σκέψη έχουν δώσει την θέση τους στον έντονο συναισθηματισμό και τον άκρατο εγωισμό. Μήπως να αναθεωρήσετε;

Δίδυμοι

Η λίμπιντο έχει πάρει την κάτω βόλτα. Λογικό, αν σκεφτείτε πως η δεύτερη έκλειψη σας έχει αφήσει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα που δεν λέει να φύγει από το μυαλό και την καρδιά σας.

Καρκίνος

Μιλήστε ξεκάθαρα! Ακριβώς αυτό, σταματήστε να στέλνετε ασαφή μηνύματα και αφήστε τις ειρωνείες και τους μελοδραματισμούς έξω από τις συζητήσεις σας.

Λέων

Προσοχή στην υγεία σας. Μπορεί να διαμηνύετε παντού πως είστε δυνατοί και τίποτα δεν μπορεί να σας βάλει κάτω, μα μια ξαφνική ίωση ή μια εξάντληση θα τα καταφέρει απλώς… τέλεια!

Παρθένος

Όσοι έχετε καθυστερήσει τις διακοπές σας και οι υποχρεώσεις είναι αρκετές, τότε είστε τυχεροί! Το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για εξορμήσεις και τα οικονομικά μοιάζουν να σταθεροποιούνται.

Ζυγός

Κλασσικά, ζείτε στον κόσμο σας. Δεν έχετε καταλάβει πως το ταίρι σας βρίσκεται σε έντονο εκνευρισμό καθώς οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, που κλασσικά έχετε φορτώσει αλλού, είναι απαιτητικές και αναζητούν άμεσες λύσεις.

Σκορπιός

Επαγγελματικές συμφωνίες και οικονομικές δοσοληψίες καθυστερούν! Αυτό δεν είναι πάντα κακό, καθώς σε αυτήν την περίπτωση κάποιες συμφωνίες πρέπει να ωριμάσουν προκειμένου να οριστικοποιηθούν.

Τοξότης

Η ερωτική σας διάθεση μπορεί να μην πτοείται με τίποτα, το ερωτικό σας ενδιαφέρον όμως δείχνει πτωτικές τάσεις σε σημείο ανησυχίας. Τελικά είναι αυτός ο ερωτικός σύντροφος που θέλετε να έχετε δίπλα σας.

Αιγόκερως

Βάλτε μπροστά εκείνο το χαρακτηριστικό σας γνώρισμα, προκειμένου να πετύχετε, την εργατικότητα σας. Αιγόκεροι ξέρετε καλύτερα από τον καθένα πως μόνο με σκληρή δουλειά και στοχοπροσήλωση θα μπορέσετε να κατακτήσετε τον στόχο σας.

Υδροχόος

Επαγγελματικές αντιζηλίες σας βάζουν σε σκέψεις. Μπορεί να μην το πιστεύετε πως στα επαγγελματικά σας υπάρχει έντονο παρασκήνιο, μα υπάρχει και είναι μάλιστα ισχυρό. Προσοχή και τα μάτια σας τέσσερα!

Ιχθύς

Φρένο πριν το μεγάλο γκάζι! Μην αναπτύσσετε μεγάλες ταχύτητες και φιλοδοξίες αυτές τις μέρες , καθώς ο δρόμος θα είναι δύσβατος και οι στροφές πολλές.