Κριός

Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλους. Ένας συνάδελφος ή ένας φίλος που θα σας ζητήσει την άποψη σας μπορεί να βρει την λύση στα λόγια σας. Μιλήστε από καρδιάς  μαζί του και δώστε του την συμβουλή σας.

Ταύρος

Κρατηθείτε μακριά από την γκρίνια. Πως; Απλά ακολουθήστε το παράδειγμα των γύρω σας και προσπαθήστε να ενταχθείτε στο γενικό κλίμα. Ο κόσμος μπορεί να σας εμπνεύσει θετικά, αρκεί να τον αφήσετε.

Δίδυμοι

Παρέμβετε… διακριτικά! Ο σύντροφος σας έχει οικογενειακά ή επαγγελματικά προβλήματα, εσείς πρέπει όχι μόνο να σταθείτε στο πλάι του, αλλά να του δώσετε την βοήθεια ή την συμβουλή σας.

Καρκίνος

Έχει ξημερώσει μια ευνοϊκή ημέρα για την οικογένεια σας. Μπορείτε να περάσετε στιγμές ανεμελιάς και αγάπης με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Λέων

Η σκέψη μιας νέας γνωριμίας σας κάνει να χαμογελάτε! Μήπως όμως πριν από όλα αυτά χρειάζεται να τακτοποιήσετε τα συναισθήματα σας, αλλά και να απαλλαγείτε από φαντάσματα του παρελθόντος;

Παρθένος

Όπως πάντα έχετε μεγαλόπνοα σχέδια σε ότι αφορά την καλοπέραση σας, αλλιώς το σόι Παρθένοι είστε; Σήμερα όμως αν θέλετε να περάσετε καλά και να μην «πνιγείτε» στην κατήφεια, δράστε εναλλακτικά ή εμπιστευτείτε το ένστικτο ενός φίλου για την βραδινή σας έξοδο.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό, οι εξελίξεις δεν είναι μόνο καταιγιστικές αλλά είναι και αρκετές. Χρειάζεστε χρόνο και καθαρό μυαλό προκειμένου να επεξεργαστείτε όχι μόνο τις νέες συνθήκες, αλλά και τις αλλαγές που σας συμβαίνουν.

Σκορπιός

Προσαρμοστείτε γιατί χανόμαστε. Έχετε επιδοθεί στο αγαπημένο σας σπορ, την γκρίνια. Σας συμβουλεύουμε να απαλλαγείτε από δυσάρεστα συναισθήματα και να βγείτε γρήγορα στο φως.

Τοξότης

Σήμερα θα βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, που έχετε καιρό να συναντήσετε και ειδικά μετά το απόγευμα μπορείτε να χαρείτε το υπόλοιπο της ημέρας σας με φίλους.

Αιγόκερως

Σήμερα, μετά το απόγευμα, είναι μια υπέροχη στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Μην αφήσετε αυτήν την ρομαντική στιγμή να πάει χαμένη!

Υδροχόος

Μην εμπιστευτείτε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε καλά τις προθέσεις του. Το παρασκήνιο είναι μεγάλο και πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση.

Ιχθύς

Προτιμήστε την λογική. Μπορεί πάντα να ακούτε την καρδιά σας, αλλά σήμερα η λογική μπορεί να σας κάνει να αποφύγετε πολλές κακοτοπιές.