Κριός

Αναθερμάνετε σχέσεις από το παρελθόν και δώστε μια ακόμα ευκαιρία σε εκείνους τους ανθρώπους που το αξίζουν. Μην αφήνετε τον καιρό να περνάει απρόσκοπτα.

Ταύρος

Ο Άρης είναι παρών και σας κλείνει πονηρά το μάτι σε ερωτικές σχέσεις, αλλά και ερωτικές επιδιώξεις. Αν θέλετε να δράσετε κάντε το τώρα. Εξομολογηθείτε τον έρωτα σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Ο μήνας σιγά – σιγά τελειώνει ( να πάει και να μην ξανάρθει) όμως φεύγοντας αφήνει ένα δώρο! Το έντονο παρασκήνιο ξεσκεπάζετε και ζητά από εσάς να μην καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα.

Καρκίνος

Η αλλαγή στην συμπεριφορά σας αρχίζει και αποκτά πολέμιους εχθρούς και φέρνει οικογενειακά σας πρόσωπα σε δύσκολη θέση. Χαλαρώστε γιατί χανόμαστε!

Λέων

Οικογενειακές ιστορίες σε κρίση. Ο άτακτος Άρης βάζει φωτιά στους οικογενειακούς δεσμούς, με σκοπό να χάνεται το τακτ. Μια λάθος κουβέντα μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και έντονους καυγάδες.

Παρθένος

Οι συναισθηματικές σας διακυμάνσεις (είναι πολλές και θα κρατήσουν έως το τέλος του μήνα) μοιάζουν παράλογες. Πιθανότατα να είναι κιόλας! Φροντίστε τουλάχιστον να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας από άτομα που σας πυροδοτούν τέτοιες συμπεριφορές.

Ζυγός

Η ερωτική λίμπιντο πέφτει κατακόρυφα και οι απαιτήσεις του συντρόφου σας ανεβαίνουν επικίνδυνα. Τι είναι ο Ζυγός δίχως φλερτ και κολακείες; Ένας μίζερος Ζυγός.

Σκορπιός

Λοιπόν, ας είμαστε ρεαλιστές ! Ο μήνας αυτός εξακολουθεί να είναι κόλαση και να σας έχει κουράσει όσο κανένας άλλος φέτος, από την άλλη όμως φαίνεται πως εμπεδώσατε αρκετά πράγματα και πλέον είστε σίγουροι για τα επόμενα σας βήματα.

Τοξότης

Γάμος σε κρίση! Ήλιος και Αφροδίτη με ολίγο Πλούτωνα σας χτυπάνε όλα τα λάθος καμπανάκια. Ξαφνικά σας φταίνε όλα και εσείς τα εξωτερικεύετε όλα αυτά με τον τελείως λάθος τρόπο. Μην στέκεστε στις λεπτομέρειες.

Αιγόκερως

Ο χρόνος είναι με το μέρος σας! Χρειάζεται μόλις λιγάκι ακόμα υπομονή, μια δόση έξυπνου χειρισμού και καλή διάθεση προκειμένου να στεφθούν τα πλάνα σας με επιτυχία. Κρατηθείτε Αιγόκεροι….

Υδροχόος

Το παρελθόν φυγείν αδύνατον! Ή μήπως όχι; Αυτές οι σκέψεις σας ταλαιπωρούν και ο Πλούτωνας εντείνει την ανασφάλεια σας. Υδροχόοι είστε άτομα του μέλλοντος και όχι του παρελθόντος, ούτε καν του παρόντος.