Κριός

Αυτό το Σαββατοκύριακο τα πνεύματα ηρεμούν και το τοπίο ξεδιαλύνει. Η διασκέδαση λοιπόν μπορεί να μπει σε πρώτο πλάνο και οι συναντήσεις με φίλους μπορούν να σας αλλάξουν την διάθεση κατακόρυφα.

Ταύρος

Τα νέα είναι καλά καθώς από σήμερα ο Άρης «κοιτάζει» με εύνοια το ζώδιο σας και σας προσφέρει όμορφες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Τα πράγματα γαληνεύουν και έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Το υποσυνείδητο σας χτυπάει την πόρτα! Ήρθε ο καιρός επιτέλους να αντιμετωπίσετε ότι έχετε αφήσει πίσω σας. Φίλοι, έρωτες και οικογενειακά ζητήματα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα.

Καρκίνος

Καρκίνοι έχετε βαλθεί να καταστρέψετε το Σαββατοκύριακο σας; Η παράλογη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο θα προκαλέσει εντάσεις ίσως και τριγμούς.

Λέων

Τα συναισθηματικά σας βρίσκονται σε αναταραχή (και αυτά), με σκοπό να μην βλέπετε τίποτα θετικό. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πιεσμένα, αλλά μην χάνετε την ψυχραιμία σας.

Παρθένος

Μπορεί όλοι να λένε πως η αναισθησία σας κάνει ανάλγητους, σήμερα όμως αυτό σας το κουσούρι θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Θέματα δημοσίου και γραφειοκρατίας πάνω σε ένα περιουσιακό ζήτημα δεν θα μπορέσει να αντιμετωπιστεί με κανέναν άλλο τρόπο.

Ζυγός

Τα κλασσικά σας αδιέξοδα είναι εδώ και αυτό το διήμερο για να σας βασανίσουν το μυαλό, να σας κάνουν έξαλλους και να σας προβληματίσουν. Αν δεν λύσετε τα καίρια σας προβλήματα μια και καλή θα ξαναγυρνάτε στην ίδια αφετηρία.

Σκορπιός

Από την μία ο Άρης σας δίνει την δυναμική, που νομίζατε πως σας εγκατέλειψε , από την άλλη ο Ήλιος και ο Ερμής σας αναμοχλεύουν θέματα ερωτικά και τα πράγματα γίνονται αχταρμάς στο μυαλό σας.

Τοξότης

Αυτό το διήμερο σας βάζει σε σκέψεις. Μιας και ξεπεράστε συναισθηματικούς σκοπέλους και τα πράγματα μπαίνουν σε μια ομαλότητα, μήπως να σκεφτείτε το μέλλον της σχέσης σας; Χωρίς βιασύνη….

Αιγόκερως

Η διπλωματία είναι η απάντηση στο πως μπορείτε να αλλάξετε το σκηνικό στο γραφείο. Όλες σας οι προσπάθειες θα πάνε στράφι αν δεν τις «πριμοδοτήσετε» με μια δόση εξυπνάδας, πλάγιου χειρισμού και εξυπνάδας.

Υδροχόος

Οικογενειακοί δεσμοί δοκιμάζονται και εσείς δεν έχετε χειρότερο από συγκρούσεις με τα άτομα που αγαπάτε. Όταν όμως η οικιακή σας γαλήνη επηρεάζεται τότε πρέπει να αντιδράσετε.

Ιχθύς

Μπορεί να μην είστε η επιτομή της διπλωματίας, καθώς δράτε πάντα με γνώμονα το συναίσθημα, χρειάζεται όμως κάπου – κάπου. Ειδικά αυτό το διήμερο είναι και απαραίτητη.