Κριός

Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τις εντυπώσεις που σας δίνουν άνθρωποι και περιστατικά, έως την ουσία της αλήθειας. Μην αυταπατάστε!

Ταύρος

Είναι σημαντικό τώρα να θέσετε προτεραιότητες. Οι πληροφορίες που θα έχετε για την εξέλιξη των συμφερόντων σας χρειάζονται καλό κοσκίνισμα πριν οδηγηθείτε σε αποφάσεις, γιατί οι πιθανότητες να παραπλανηθείτε είναι μεγάλες!

Δίδυμοι

Μια καλύτερη εποχή έρχεται για εσάς, αργά και σταθερά. Επειδή, όμως, είστε άνθρωποι πρακτικοί, να δείξετε προνοητικότητα μέχρι την άλλη εβδομάδα, όσον αφορά τα οικονομικά σας. Αποφύγετε νέες πρωτοβουλίες, που θα δυσκόλευαν τα πράγματα.

Καρκίνος

Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας θα είναι αισθητές, καθώς και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκαλυφτούν οι πιο κρυφές σας σκέψεις με άκομψο τρόπο. Επίσης, τα περιθώρια στα οικονομικά σας παραμένουν στενά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας απογοητεύει.

Λέων

Κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάτε, είναι να μη συνδέετε τα αισθηματικά με την εργασία, αφήνοντας τις προσωπικές σας απογοητεύσεις να σας αδρανοποιούν, με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε τις επιδόσεις σας.

Παρθένος

Υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν πρέπει να αμεληθούν και μερικά ακόμα εμπόδια, όσον αφορά τη διεκπεραίωση βασικών επαγγελματικών σου υποθέσεων. Τις μέρες αυτές θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που θα διευκολύνουν την εξέλιξη σας και μερικές άλλες που θα σας απαλλάξουν οριστικά από άγχη και από απραγματοποίητες επιδιώξεις

Ζυγός

Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο μετάβασης και θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός μέχρι να διαμορφωθεί ένα κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στη ζωή σας. Αποφύγετε σήμερα να κάνετε πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

Σκορπιός

Συνεχίστε να οργανώνετε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας και μη βιάζεστε να κοινοποιείτε τα σχέδιά σας σε τρίτους. Τα οικονομικά θα έχουν μια αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας.

Τοξότης

Χωρίς να παραμελείτε τα οικονομικά σας προβλήματα, που δεν είναι λίγα, ασχοληθείτε από εδώ και πέρα με τον εαυτό σας, τα προσωπικά σας και οτιδήποτε δημιουργικό. Οι καθυστερήσεις δε θα λείψουν, λόγω του ανάδρομου Ερμή, αλλά θα παρατηρηθεί ένας σταδιακός ανεφοδιασμός για όλες τις απώλειες που έχετε υποστεί μέχρι τώρα.

Αιγόκερως

Η εποχή τείνει να βελτιωθεί και εσείς θα μπορέσετε τώρα να έρθετε πιο κοντά στα σημεία που έχετε ορίσει ως πρώτο κατόρθωμα. Τα εξωτερικά γεγονότα θα συνεχίζουν να σας απασχολούν και ο ελεύθερος χρόνος σας θα είναι λίγος.

Υδροχόος

Η κούραση και οι ευθύνες δεν θα λείψουν, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να φροντίσετε τον εαυτό σας και την υγεία σας. Αποφύγετε διαφωνίες με συνεργάτες και λανθασμένες επιλογές κάθε είδους.

Ιχθύς

Στη δουλειά, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μια ισορροπία, ενώ πολλά πράγματα που μέχρι τώρα σας προβλημάτιζαν έντονα, θα αρχίσουν να κινούνται σε αργούς ρυθμούς, παρόλα αυτά όμως θα εξελίσσονται. Τώρα μπορείτε να λύσετε και γραφειοκρατικά θέματα.