Κριός

Σε σύγκριση με τον Ιούλιο, ο Αύγουστος θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστος, δίχως όμως να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν ασυνεννοησίες και ερωτικά καυγαδάκια!

Ταύρος

Δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας. Μπορεί ο προηγούμενος μήνας να σας άφησε κάπως ζαλισμένους, μα ο καινούργιος μήνας υπόσχεται μεγαλύτερη ηρεμία και ψυχραιμία.

Δίδυμοι

Ο μήνας αυτός θέλει να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τακτοποιήστε μικρά κωλύματα της καθημερινότητας σας. Ανέμελες αποδράσεις με φίλους μπορούν να πραγματοποιηθούν με επιτυχία.

Καρκίνος

Μια αναπάντεχη είδηση από έναν φίλο θα σας σοκάρει, ενώ θα πρέπει να επιδείξετε ταυτόχρονα και ψυχραιμία. Ευχάριστες ή δυσάρεστες αυτές οι ειδήσεις θα σας αλλάξουν τρόπο σκέψης.

Λέων

Μετά τον δύσκολο Ιούλιο ένα φως αρχίζει να φαίνεται στο τούνελ του Αυγούστου. Θέλετε να προχωρήσετε μπροστά και πιθανόν να επιδιώξετε έναν νέο έρωτα. Ωραία νέα!

Παρθένος

Η νέα περίοδος που διανύουμε έχει δύο καλά που πρέπει να εκμεταλλευτείτε: εύνοια για ανεύρεση επαγγελματικού ή οικιακού χώρου, αλλά και γερές δόσεις αυτογνωσίας και περισυλλογής.

 

Ζυγός

Πως είναι δυνατόν να θέλετε να απαλλαγείτε από το χάος της καθημερινότητας και αναζητάτε χαλάρωση και κατανόηση, όταν όλο αυτό το πρόβλημα το έχετε δημιουργήσει εσείς οι ίδιοι;

Σκορπιός

Μπορεί η ισορροπία και η στυγνή λογική να μην είναι το φόρτε σας, αλλά θυμηθείτε πως πρέπει να χρησιμοποιήσετε σήμερα το μυαλό περισσότερο και όχι την καρδιά.

Τοξότης

Ωραίος προμηνύεται ο Αύγουστος για εσάς! Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και μπαίνετε σε μια συναρπαστική περίοδο για την ζωή σας. Το θάρρος και η γοητεία σας δεν θα σας εγκαταλείψουν εύκολα.

Αιγόκερως

Αν θέλετε να λάμψετε στα επαγγελματικά σας και να φτάσετε σε λίγο καιρό στην κορυφή της επαγγελματικής σας πυραμίδας, τότε μην αμελήσετε να σκεφτείτε με ψυχραιμία την επόμενη σας κίνηση.

Υδροχόος

Ο μήνας αυτός δεν θα απαλύνει τις πληγές σας, ούτε θα σας παρηγορήσει εύκολα. Εσείς τώρα αναζητάτε την λύση στα όποια προβλήματα και θέλετε την αλήθεια όσο δύσκολη και να είναι.

Ιχθύς

Αποφασίστε: Θέλετε να σπαταλήσετε τον χρόνο σας σε πράγματα και ανθρώπους που δεν έχουν σημασία ή να επικεντρωθείτε στα ουσιώδη;