Κριός

Μην υπεραναλύετε καταστάσεις και συμπεριφορές τρίτων.  Είτε σας προκαλεί θαυμασμό, είτε κατάπληξη δεν χρειάζεται να σκέφτεστε πολύ. Ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα και μην παρεκκλίνετε.

Ταύρος

Λαμπρή μέρα η σημερινή! Ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα αλλά και για να βάλετε μπροστά νέους επαγγελματικούς στόχους.

Δίδυμοι

Οι προβληματισμοί σας πάνω σε ένα φιλικό θέμα είναι έντονοι. Η λύση είναι να πάρετε και μια δεύτερη άποψη από ένα άτομο ουδέτερο πριν αποφασίσετε το μέλλον αυτής της σχέσης.

Καρκίνος

Δεν είναι κακό να ζητήσετε βοήθεια από τους γύρω σας για ένα ερωτικό πρόβλημα, το οποίο σας βασανίζει. Η κρίση σας είναι θολωμένη και χρειάζεστε νέες ιδέες και απόψεις.

Λέων

Μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους και μην επενδύετε σε λάθος άτομα. Συγκεντρωθείτε στα δικά σας ζητήματα, μιας και προέχουν.

Παρθένος

Προσοχή στα σχέδια που μπορεί να κάνετε για ένα ταξίδι αναψυχής. Ελέγξτε καλά όλες τις λεπτομέρειες για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

 

Ζυγός

Σχεδιάστε την ημέρα σας με σύνεση και σωστό προγραμματισμό. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες, αλλά θα έχετε και αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και δρομολογήστε με ακρίβεια τα νέα σας βήματα. Καινούργιοι στόχοι και επιδιώξεις θα σας δώσουν τεράστιο κουράγιο αλλά και ενέργεια.

Τοξότης

Όλα θα πάνε κατά γράμμα! Μπορεί ψυχολογικά να αισθάνεστε μουδιασμένοι, αλλά μπορείτε να γυρίσετε το «παιχνίδι» προς όφελος σας. Πιστέψτε στις δυνάμεις σας.

Αιγόκερως

Μην κάνετε μεγάλες κινήσεις εντυπωσιασμού στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με σεμνότητα και διακριτικό φλερτ, τα αποτελέσματα θα είναι πιο άμεσα.

Υδροχόος

Για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως: Εμπιστευθείτε τις δικές σας δυνάμεις και μην υπολογίζετε πολύ στην καλοσύνη και την βοήθεια τρίτων.

Ιχθύς

Απομακρυνθείτε λιγάκι από την πραγματικότητα και διεκδικήστε για τον εαυτό λίγες ώρες για ανάπαυλα, συντροφιά με το αγαπημένο σας βιβλίο.