Κριός

Μιας και τα νεύρα σας είναι κάπως τεταμένα, μήπως να διοργανώσετε ένα μικρό και κοντινό ταξίδι αναψυχής για εσάς και τους φίλους σας; Θα σας χαλαρώσει απόλυτα και θα σας δώσει πόντους χαλάρωσης.

Ταύρος

Η παρόρμηση σας δεν θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον ερωτικό σας σύντροφο σήμερα. Ακολουθήστε μια πιο συμβιβαστική προσέγγιση και μην αφήσετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα να αναλάβει δράση.

Δίδυμοι

Ιδανική μέρα για θέματα επαγγελματικά. Προωθήστε τις ιδέες σας πάνω σε ένα επιχειρηματικό πλάνο και μην φοβηθείτε να πείτε την γνώμη σας.

Καρκίνος

Το πείσμα και η επιμονή θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση σήμερα. Ειδικά αν υπάρχει ένα θέματα το οποίο μοιάζει να «βαλτώνει» στα επαγγελματικά σας.

Λέων

Βάλτε επιτέλους μια τελεία. Σχέσεις ερωτικές αλλά και οικογενειακές που μοιάζουν να σας απασχολούν έντονα με αρνητικό πρόσημο πρέπει να λυθούν μια για πάντα.

Παρθένος

Ένα απρόοπτο γεγονός τεχνολογικής φύσης μπορεί να πάει πίσω τον προγραμματισμό σας, αλλά τίποτα δεν πρέπει να σας χαλάσει την ημέρα.

 

Ζυγός

Απαλλαγείτε από συνεργασίες και σχέσεις του παρελθόντος που σας προκαλούσαν προβληματισμό αλλά και πίεση.

Σκορπιός

Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σας χαλάσει την διάθεση. Μην θεωρήσετε το παραμικρό σύμπτωμα αδιάφορο γιατί μετά το πρόβλημα θα διογκωθεί.

Τοξότης

Μια άκρως ερωτική διάθεση θα σας κατακλείσει. Μην αφήσετε αυτές τις στιγμές να πάνε χαμένες. Απομονωθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο και ζήστε τον έρωτα σας.

Αιγόκερως

Απολαύστε την προσοχή που σας δίνει οι δικοί σας άνθρωποι. Αναζητήστε την παρέα των φίλων σας και εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς σας.

Υδροχόος

Μια ερωτική διάθεση θα αισθανθείτε σήμερα και η ανάγκη σας για επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι τεράστια.

Ιχθύς

Μπορείτε σήμερα να δοκιμάστε ένα καινούργιο χόμπι. Θα σας δώσει ενέργεια αλλά και μια νέα προσέγγιση στην καθημερινότητα σας.