Κριός

Εξετάστε σοβαρά και μην αμελήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την υγεία σας. Τα άστρα θέλουν να σας παραπλανήσουν…

Ταύρος

Δράστε με μετριοπάθεια, ειδικά σε θέματα που αφορούν τα έξοδα σας αλλά και οτιδήποτε αφορά την οικία σας.

Δίδυμοι

Σήμερα πρέπει να χειριστείτε με λεπτότητα και ψυχραιμία ένα θέμα, το οποίο αφορά στην οικογένεια σας. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και εμπιστευθείτε την λογική σας.

Καρκίνος

Μήπως ο έρωτας σας έχει πάρει τα μυαλά; Μήπως αμελείτε συστηματικά φίλους και υποχρεώσεις; Μήπως να αλλάξετε τακτική;

Λέων

Μπορείτε να κακομάθετε τον εαυτό σας με κάποια μικρή αγορά που θα σας κάνει χαρούμενους, μα προσοχή να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Παρθένος

Γενικά ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ιδανικός για εσάς. Βάλτε πλάνα σε εφαρμογή και μην αναμοχλεύετε καταστάσεις του παρελθόντος.

 

Ζυγός

Σας έχει καταβάλλει το στρες και φαίνεται πως έχετε χάσει τον εαυτό σας. Σκεφτείτε λογικά και κρατηθείτε μακριά από νέους προβληματισμούς.

Σκορπιός

Σήμερα η απόφαση ενός φίλου για την ζωή του θα σας κάνει έξαλλους. Θυμηθείτε πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και δεν χρειάζεται να λειτουργήσετε νευρικά.

Τοξότης

Το ενδεχόμενο μιας μεγάλης αλλαγής σας τρομάζει, μα είναι η ιδανική εποχή για να βγείτε εκτός των ορίων σας και να αναζητήσετε νέες εμπειρίες.

Αιγόκερως

Μεγάλη προσοχή σήμερα στις μετακινήσεις σας! Μην βιαστείτε για τίποτα καθώς μέχρι το απόγευμα θα είστε αρκετά αφηρημένοι.

Υδροχόος

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, αν υπάρχουν, που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες.

Ιχθύς

Ενισχύστε και επεκτείνετε τον τομέα των φίλων σας. Είναι καιρός για εξωστρέφεια!