Ο αθλητισμός για μένα είναι τρόπος ζωής. Έχω πάθος με το τρέξιμο αν και στους περισσότερους φαίνομαι ακόμα πολύ ερασιτέχνης. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα έχω λάβει μέρος σε αγώνες το δέκα χιλιομέτρων, αλλά για εμένα αυτό είναι μία μεγάλη κατάκτηση. Μία κατάκτηση που έχω κερδίσει μαζί με τους φίλους μου που εδώ και χρόνια έχουμε φτιάξει το δικό μας running team και καταλήξαμε την απλή γνωριμία μας την μετατρέψαμε σε σχέση ζωής… που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα!

Λένε ότι το τρέξιμο είναι μοναχικό άθλημα και δεν είναι ψέματα. Ωστόσο μέσα σε μία ομάδα δεν είσαι ποτέ μόνος.  Ακόμα και σιωπηλά παίρνεις το κουράγιο για να τρέξεις λίγα μέτρα ακόμα, παίρνεις την επιβράβευση όταν τα έχεις καταφέρει να περάσεις τη γραμμή, ακόμα και αν ήσουν ο τελευταίος. Τους ακούς με το βλέμμα να σου λένε «go4 more»!

Οι απλές σχέσεις με τις σχέσεις ζωής διαφέρουν ως προς το πόσο πολύ τις προσέχουμε και τις καλλιεργούμε. Είναι πολύ σημαντικό να γνωριζόμαστε καλά, να προσπαθούμε μαζί ξεπερνώντας εμπόδια και να αναπτυσσόμαστε παρέα. Και αυτό είναι ωραίο να το αναζητούμε παντού στη ζωή μας.

Ένα παράδειγμα τέτοιας σχέσης προσφέρει και η Εθνική Τράπεζα η οποία, θέλοντας να συμπορεύεται μαζί μας μέσα στα χρόνια, έχει δημιουργήσει το go4more, το πρώτο και μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης που ανταμείβει τη συνολική μας σχέση με την Τράπεζα. Τώρα, με το go4more κερδίζουμε πόντους από όλα τα προϊόντα που διατηρούμε με την Εθνική, και όχι μόνο από τις συναλλαγές με  κάρτα. Όλοι αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε επόμενες αγορές μας με τη χρήση οποιασδήποτε κάρτας της Εθνικής – πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης – ως χρηματική έκπτωση, σε χιλιάδες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα του προγράμματος είναι η επιβράβευσή μας σε πόντους για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούμε με οποιαδήποτε κάρτα της Εθνικής Τράπεζας, σε όποια επιχείρηση  και μέρος του κόσμου κι αν βρεθούμε, και όχι μόνο στο δίκτυο συνεργατών του προγράμματος. Το go4more αποτελεί, στην ουσία, ένα διαρκές ευχαριστώ προς όλους εμάς.

Προσπαθώντας, μάλιστα, να συμβάλει στην ικανοποίηση κάθε μας ανάγκης, συνεργάζεται με μία μεγάλη ποικιλία επιχειρήσεων, καλύπτοντας καθημερινές ‘στάσεις΄ των καταναλωτών, όπως super market και πρατήρια καυσίμων, αλλά και κάθε άλλη περίσταση, όπως τις αγορές από καταστήματα επίπλων, ειδών ένδυσης ή ομορφιάς, οικιακών συσκευών και πολλών άλλων. Και όχι μόνο. Λαμβάνοντας υπόψιν και εποχιακές ή έκτακτες ανάγκες που αφορούν όλους μας, το πρόγραμμα προχωρά κάθε μήνα σε προσφορές. Μία από αυτές είναι, για τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, η παροχή πολλαπλάσιων πόντων go4more, δυνατότητας άτοκων δόσεων και δωροεπιταγών με την παραγγελία πετρελαίου θέρμανσης, σε όλη την Αττική, από την ελίν.

Φαίνεται, λοιπόν, η Εθνική Τράπεζα να ανταμείβει στην πράξη όσους την εμπιστεύονται και αναπτύσσουν παρέα σχέσεις ζωής, όπως πρέπει να είναι η σχέση με την Τράπεζά σου.

Ακολουθήστε το στο Google News