Κριός

Μην ξεχάσετε να είστε διεκδικητικοί σε όλο αυτό το διάστημα, καθώς ο Νοέμβριος σας «κόβει» λιγάκι την φορά με τον ανάδρομο, που φέρνει καθυστερήσεις και μικρές παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Στα ερωτικά, το τέλος του μήνα θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφο σας και κυριαρχεί οικογενειακή γαλήνη.

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής σας προσγειώνει στην πραγματικότητα απότομα, μα αν τακτοποιήστε εκκρεμότητες έγκαιρα δεν χρειάζεται να φοβάστε για τίποτα.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα που πρέπει να βάλετε σε μια τάξη την ζωή σας! Μην αφήσετε τους έρωτες να σας ξεμυαλίσουν γιατί οι υποχρεώσεις αρχίζουν να μαζεύονται επικίνδυνα.

Λέων

Μπορείτε να αλλάξετε την ζωή σας προς το καλύτερο και τα άστρα σας οδηγούν προς μια αρκετά ευχάριστη κατεύθυνση.

Παρθένος

Η όμορφη διάθεση εξακολουθεί σήμερα, με λίγες πιέσεις στα επαγγελματικά, δίνοντας στον τομέα των αισθηματικών σας νέες ευκαιρίες και ξεκαθαρίσματα.

 

Ζυγός

Ο Άρης επιμένει να σας αποπροσανατολίζει αλλά και να τεστάρει τις αντοχές σας στην καθημερινότητα. Δεχτείτε βοήθεια από άλλους και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

Σκορπιός

Οι αλλαγές θα είναι πολλές, μα ευτυχώς όλες θα είναι ευχάριστες! Μπορείτε να διεκδικήσετε πολλά σε θέματα εργασίας και επίτευξης στόχων, οπότε μην αφήσετε τον χρόνο να πάει χαμένος.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σας δίνει μια αίσθηση ανωτερότητας και τα πράγματα σοβαρεύουν. Συνοφρυώνεστε και σηκώνετε τα μανίκια για δουλειά.

Αιγόκερως

Η μέρα δίνει έμφαση στα εργασιακά σας και δίνει αυξημένη αποδοτικότητα αλλά και αρκετές ευθύνες.

Υδροχόος

Η μέρα θα φέρει κάποια εμπόδια στα εργασιακά σας ζητήματα, αλλά με σωστό χειρισμό όλα μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά ή ακόμα και προς όφελος σας.

Ιχθύς

Το ενδεχόμενο μια ιστορίας από το παρελθόν θα σας απασχολήσει και πρέπει να αποδείξετε στον εαυτό σας πως έχετε συνειδητοποιήσει τα πολύτιμα μαθήματα που έχετε πάρει.