Η οικογένεια Καρντάσιαν – Τζένερ τραβά πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και πολλά χρόνια.

https://www.instagram.com/p/B4RJHv1g1Tg/

Όποια και αν είναι η άποψή σας για τη διάσημη οικογένεια, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι είναι πολύ δεμένη και τα μέλη της αγαπιούνται… με πάθος

https://www.instagram.com/p/BxVdknbnqPS/

Μάλιστα, δεν παραλείπουν να απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές κάνοντας κοινές διακοπές ή πολυτελή πάρτι.

https://www.instagram.com/p/BsB2kifHQu8/

Αυτή τη φορά η Κρις Τζένερ είχε τα γενέθλιά της, καθώς συμπλήρωσε τα 64 χρόνια της ζωής της.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Όμως η οικογένεια Καρντάσιαν – Τζένερ δεν γιόρτασε τα γενέθλια της μητέρας τους με ένα εντυπωσιακό πάρτι, αλλά με μια συγκινητική έκπληξη!

Η έκπληξη της Κιμ Καρντάσιαν στην μητέρα της

Συγκεκριμένα, την έκπληξη σχεδίασε η κόρη της Κρις, Κιμ Καρντάσιαν. Για να τιμήσει τη μητέρα της επέλεξε να οργανώσει μια μέρα που θα επέτρεπε στην οικογένειά της να θυμηθεί και να νοσταλγήσει την παιδική τους ηλικία, όταν ακόμη βρισκόταν στη ζωή και ο πατέρας τους, Ρόμπερτ Καρντάσιαν.

Η Κιμ αποφάσισε να μοιραστεί τις συγκινητικές οικογενειακές στιγμές τους με τους θαυμαστές της, μέσα από μια εκ βαθέων ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια εντυπωσιακή φωτογραφία και ένα βίντεο με τη μητέρα και τις αδερφές της, και το συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο:

«Σήμερα γιορτάζει η μαμά μου. Όποιος την ξέρει, γνωρίζει ότι είναι βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος. Για τα γενέθλιά της σχεδίασα ένα μικρό μεσημεριανό γεύμα, μόνο τα παιδιά της και τα άτομα που είναι στενοί της φίλοι εδώ και 40 χρόνια. Έστειλα προσκλήσεις για έναν προορισμό όπου συναντηθήκαμε όλοι. Όταν φτάσαμε όλοι, τους είπα ότι τους είχα μια έκπληξη και ότι στην πραγματικότητα δεν θα τρώγαμε εκεί. Έπειτα μοίρασα σε όλους την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πρόσκληση, και μόλις είδαν τη διεύθυνση του μέρους όπου θα πηγαίναμε, το δωμάτιο γέμισε δάκρυα.

Μια μοναδική έκπληξη

Νοίκιασα το σπίτι της παιδικής μας ηλικίας. Όλες οι αναμνήσεις μας ζουν εκεί, ιδιαίτερα εκείνες με τον μπαμπά μας. Εκεί γεννηθήκαμε όλα τα παιδιά της οικογένειας Καρντάσιαν και αυτό το σπίτι μας έκανε αυτούς που είμαστε. Όταν μεγαλώναμε, είχε την πιο γελοία ταπετσαρία και οικοσκευή! Ξαναέφτιαξα την τραπεζαρία μας, σχεδίασα το ίδιο ύφασμα και σχέδιο που είχε η παλιά μας ταπετσαρία. Φάγαμε μεσημεριανό στο σπίτι μας που έμοιαζε σαν να μην είχε αλλάξει ποτέ και κλαίγαμε σε όλη τη διάρκεια. Όταν βγήκαμε έξω να πάρουμε τα αυτοκίνητά μας, είχα άλλη μια έκπληξη! Είχα νοικιάσει κάθε αμάξι που ανήκε ποτέ στους γονείς μου. Είχα ζητήσει κάποια να μας περιμένουν απ’ έξω, ώστε να μπορέσουμε να τα οδηγήσουμε μέχρι το σπίτι, ενώ τα υπόλοιπα περίμεναν στη σειρά στον δρόμο, ακριβώς όπως συνήθιζαν να παρκάρουν οι γονείς μου. Έφτιαξα ακόμη και τις ίδιες πινακίδες. (Ναι, οι πινακίδες της μαμάς μου κάποτε έλεγαν «2 DIE 4»!). Οδηγήσαμε μέχρι το σπίτι με αυτά τα αυτοκίνητα και ξαναζήσαμε την παιδική μας ηλικία.

Ήταν η πιο όμορφη μέρα της ζωής μου. Είμαι τόσο περήφανη που κατάφερα να κρατήσω μυστική για ολόκληρες εβδομάδες αυτή την έκπληξη με το τόσο ιδιαίτερο νόημα από τη μητέρα μου και τις αδερφές μου! Ήταν η πιο μοναδική, νοσταλγική μέρα της ζωής μου και ένιωθα την παρουσία του πατέρα μου να απολαμβάνει μαζί μας αυτή την ημέρα!

Συγκρατήθηκα και δεν έκλαψα κατά τη διάρκεια του γεύματος, αν και έκλαιγα διαρκώς όταν σχεδίαζα την έκπληξη. Στο τέλος, όμως, πήγα στο παλιό μου μπάνιο, έκλεισα την πόρτα πίσω μου και ξέσπασα σε έντονο κλάμα.», εξομολογήθηκε η Κιμ.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/B4gTD_PAN0J/