Την απόφασή της να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας ανακοίνωσε η Μαρία Μενούνος.

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να αποκτήσει το δικό της παιδάκι ωστόσο  η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, αφού πριν από μερικά χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι, για να αφαιρέσει έναν όγκο, ενώ παράλληλα ήταν στο πλευρό της μητέρας της που έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Στην αποκάλυψη ότι ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε να αποκτήσει παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας προχώρησε η Μαρία Μενούνος.

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια τόνισε μιλώντας στο ET ότι με τον σύζυγό της, με το οποίο παντρεύτηκε το 2017, έστειλαν τα απαραίτητα έγγραφα σε πρακτορείο για παρένθετες μητέρες με μία καθυστέρηση δύο εβδομάδων.

https://www.instagram.com/p/B4VefCZp4Ip/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B4dcgp1pxj5/?utm_source=ig_web_copy_link

Το ζευγάρι καθυστέρησε να αποστείλει τα σχετικά έγγραφα επειδή η μητέρα της Μαρία Μενούνος, υποφέρει ξανά από γλοιοβλάστωμα 4ου σταδίου –μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

https://www.instagram.com/p/B4AqResJMOT/?utm_source=ig_web_copy_link

Η παρουσιάστρια στέκεται στο πλευρό της μητέρας της, θέλησε ωστόσο να προχωρήσει στα σχέδιά της να αποκτήσει παιδιά.

«Ακόμα και αν η μητέρα μου βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή μου», είπε η παρουσιάστρια τονίζοντας ότι «πρέπει να προχωράς μπροστά».

Η ίδια περιέγραψε πώς είπε στον σύζυγό της να στείλει τα έγγραφα στο πρακτορείο.

«Ας αποκτήσουμε παιδιά! Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και μικρούς Κέβιν να τρέχουν τριγύρω».

https://www.instagram.com/p/B2Piv_lpoN5/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B3PnkeFJZDv/?utm_source=ig_web_copy_link

Μιλώντας για τον σύζυγό της και την απόφασή τους να γίνουν γονείς, η Μαρία Μενούνος είπε:

«Αποφασίσαμε να σφραγίσουμε την συμφωνία. Και πραγματικά δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ, αν δεν ήταν άρρωστη η μητέρα μου, και δεν λέγαμε «ξέρεις τι, ας το κάνουμε».

Και αν εγώ δεν είχα περάσει όσα πέρασα. Οπότε χαίρομαι που το κάναμε επειδή έκανε όλα τα υπόλοιπα πιο ξεχωριστά.

Νιώθω πως δέθηκα ακόμη πιο πολύ μαζί του, αν μπορεί να συμβεί αυτό».

Η Μαρία Μενούνος, η οποία ήρθε και αυτή αντιμέτωπη με τον καρκίνο δήλωσε επίσης ότι προσπαθεί να ακολουθεί ως στάση ζωής τα εξής λόγια από την ταινία Rocky:

«Δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατά χτυπάς, έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και εσύ να συνεχίσεις».

Η ζωή θα συνεχίζει να μας χτυπά όλους. Σημασία έχει πώς την αντιμετωπίζουμε και προχωράμε μπροστά με ευλογία. Και αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα. Δεν θα είναι τέλεια. Θα υπάρχουν στιγμές. Αλλά αυτή είναι η δύναμη που με οδηγεί», τόνισε η Μαρία Μενούνος.