Κριός

Ευκαιρία για αυτοοργάνωση. Θα βγείτε με παλιούς φίλους και θα περάσετε τέλεια. Μην πίειτε πολύ αλκοόλ και μη στείλετε μήνυμα σε πρώην σας!

Ταύρος

Θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Σας αγχώνει η δουλειά. Μία νέα ευκαιρία επαγγελματική θα έρθει από φιλικό σας πρόσωπο και θα σας τη μεταφέρει.

Δίδυμοι

Το παίζετε «διπλό ταμπλό» και πρέπει να αποφασίσετε ποιον από τους δύο θέλετε. Προτιμάτε να κάτσετε σπίτι για τσάι και συμπάθεια παρά να ξενυχτίσετε έξω σε κάποιο κλάμπ.

Καρκίνος

Χαρούμενοι και αναζωογονημένοι. Έρχεστε μπροστά σε ένα δίλημμα σχετικά με το αν θέλετε να συνεχίσετε τη σχέση σας ή όχι. Οι ελεύθεροι δεν ευνοήστε από κάτι καινούργιο.

Λέων

Θα βγείτε όλο το Σ/Κ και θα είστε μες στα κέφια. Οι φίλοι σας θα θέλουν να πέσουν πάνω σας σα μέλισσες. Το ίδιο και οι ερωτικές κατακτήσεις σας. Είναι το διήμερό σας!

Παρθένος

Έχετε αναλάβει κάποιες ευθύνες στη δουλειά και αυτό σας επηρεάζει στον ελεύθερό σας χρόνο. Πηγαίνετε μία βόλτα με κάποιον φίλο σας. Επίσης πιθανότητα να γνωρίσετε καινούργιο έρωτα!

Ζυγός

Ισορροπία τάξη και ασφάλεια. Αυτό είναι το μότο σας για το Σαββατοκύριακο. Θα βγείτε με μέτρο, θα πιείτε με μέτρο, θα κοιμηθείτε με μέτρο. Όλα καλά σταθερά και αρμονικά, αυτό που θέλατε!

Σκορπιός

Σε πιάνει μελαγχολία για το παρελθόν. Ξέχασέ το! Μη σκέφτεσαι παλιούς έρωτες και δουλειές. Για κάποιον λόγο δουλεύεις εκεί που δουλεύεις. Θα εκτιμήσεις την ανεξαρτησία σου μέσα από τη μοναξιά σου.

Τοξότης

Ανεμελιά, χαρά, φίλοι και βόλτες. Ένα τέλειο Σ/Κ για τους Τοξότες. Λίγο άγχος θα έχετε για τη νέα εβδομάδα που έρχεται αλλά πέραν τούτου όλα καλά. Ηρεμήστε λίγο με το φλερτ, είπαμε σας ευνοεί αλλά φτάνει!

Αιγόκερως

Σκέφτεσαι τα έξοδα και τις υποχρεώσεις. Όλα θα αυτορυθμιστούν. Μην αγχώνεσαι και όλα καλά θα πάνε. Θα βγεις με τους κολλητούς σου και κάτι σοβαρό θα θέλουν να σου πούνε. Κάποιος χωρίζει…!

Υδροχόος

Πέρα βρέχει! Άγχος και χαρά ταυτόχρονα. Ωραίος συνδυασμός, από τους πιο σπάνιους. Εν τω μεταξύ θα είσαι έξω σε μπαρ και θα σκέφτεσαι τη δουλειά της εβδομάδας. Ηρέμησε, κάθε πράγμα στον καιρό του. Από ερωτικά πας καλά!

Ιχθύς

Θα αναθεωρήσεις ορισμένα πράγματα για φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Εν τω μεταξύ θα έχεις την ανάγκη να βγεις βόλτα μόνος σου ή να μείνεις κλεισμένος σπίτι. Μην απομονώνεσαι, είναι Σ/Κ πέρνα καλά!