Καθένας μας γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τι αλλαγές πρέπει να κάνει για να βελτιώσει τον εαυτό του και κατ’ επέκταση τις σχέσεις με τους γύρω του και την καθημερινότητά του. Ωστόσο και ζωδιακά επιβάλλονται κάποιες αλλαγές.

Έχουμε και λέμε:

Kριέ μάθε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Δείξτε τα συναισθήματά σου και δεν θα χάσεις.

 Ταύρε πότε πότε αξίζει να βγαίνεις από τη ζώνη άνεσης που έχεις δημιουργήσει και να κάνεις… stretching, δοκιμάζοντας κάτι καινούριο.

Δίδυμε η ζωή δεν έχει βεβαιότητες, οπότε μάθε να αφήνεσαι στις στιγμές.

Καρκίνε καλή η μουρμούρα αλλά δεν αποδίδει, οπότε πότε πότε πες και κάποιο όχι και θέσε τα όριά σου.

Λέοντα έχει σημασία να νιώθεις καλά και εσωτερικά οπότε υιοθέτησε συνήθειες που θα βελτιώσουν την ευεξία σου.

Παρθένε χρειάζεται να βγαίνεις εκτός προγράμματος, ώστε να αποφορτίζεσαι κάνοντας κάτι διασκεδαστικό και δημιουργικό που σε γεμίζει.

Ζυγέ εξακολουθούν να σε ευχαριστούν όλα αυτά που κάνεις, είναι αυτά που πάντα ήθελες και αγαπούσες. Εσύ μόνο γνωρίζεις την απάντηση.

Σκορπιέ πόσο καιρό λες ότι θα ήθελες να κάνεις εκείνο ή το άλλο για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ό,τι κι αν είναι αυτό, προχώρα το.

Τοξότη το να τρέχεις σαν κυνηγημένος πέρα δώθε αποδίδει στα επαγγελματικά, αλλά σημαντικότερη είναι η ψυχική ηρεμία, οπότε βρες και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου.

Αιγόκερε σταμάτα να είσαι πάντα επικριτικός, αποδέξου τον εαυτό σου, πες αυτό που σκέφτεσαι, αλλά δέξου και την άλλη άποψη.

Υδροχόε όλοι έχουν αρνητικά συναισθήματα που και πού, το θέμα είναι πως τα διαχειρίζονται.

Ιχθύ φρόντισε και λίγο να διασκεδάζεις, και να είσαι πιο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και φιλίες.