Όλοι ακούμε ότι το κέρατο είναι κάτι που συμβαίνει όταν κάποιος κάνει σεξ με ένα άλλο άτομο. Αυτό όμως αν το αναλύσουμε περαιτέρω θα δούμε ότι δεν ισχύει. Τουλάχιστον όχι μόνο για αυτήν την περίπτωση.

Στέλνεις σε αγνώστους

Μπορεί να μη στέλνεις κάτι προκλητικό σε έναν άγνωστο αλλά όταν πηγαίνεις στα social media και στέλνεις μηνύματα τύπου «γεια σου τι κάνεις;». Τι ακριβώς περιμένεις να σου πω; Ότι δεν ψάχνεσαι; Αφου έστω και λίγο ψάχνεσαι. Αν δεν ψαχνόσουν γιατί να μπεις στη διαδικασία να μάθεις τι κάνει ο άλλος, όταν εσύ έχεις σχέση.

Και φυσικά δεν αναφέρομαι σε φίλους, γνωστούς, ούτε σε αγνώστυς που έτυχε να δεις ότι έχουν ένα θέμα υγείας και στέλνεις από ανθρωπιά. Εγώ μιλάω για εκείνα τα μηνυματάκια, ναι ξέρεις εσύ, που φλερτάρεις αλλά δε φλερτάρεις. Που δείχνεις διαθέσιμη αλλά δεν είσαι διαθέσιμη. Αν το έκανε αυτό το αγόρι σου θα σου άρεσε;

Βγαίνεις απλά για καφέ με έναν άγνωστο (ή πάνω από έναν)

Αν βγείτε για επαγγελματικούς ή φιλικούς λόγους είναι κάτι οκ. Αν όμως ψάχνεις άτομα από το ίντερνετ για να βγεις μαζί τους για καφέ μόνο και μόνο για να φλερτάρεις και να αναπτερώσεις το ηθικό σου είναι κάπως κακό. Κάνε εικόνα το αγόρι σου, με τον οποίο περάσατε μαζί όλη τη μέρα χθες προχθές, να βγαίνει με άλλη και απλά να φλερτάρουν. Θα σου άρεσε;

Τώρα θα μου πεις όλοι λίγο πολλοί θέλουν το φλερτ αλλά όχι αυτό που ακολουθεί το φλερτ. Ισχύει, αλλά γιατί να ζητάς την επιβεβαίωση ότι αρέσεις από ένα ξένο άτομο και να βγαίνετε ραντεβού. Τόση ανάγκη πια;

Αν πατάς συνέχεια καρδούλες και like

Εντάξει δε λέμε λογικό είναι να πατήσεις σε αγνώστους like καρδούλα κλπ. Άνθρωποι είμαστε, είδαμε μία ωραία φωτογραφία και την εκτιμήσαμε. Άλλο αυτό και άλλο να σε πάνει η «θεία έμπνευση» να κάνεις απανωτά like στην άλλη και μάλιστα σε συγκεκριμένες φωτογραφίες κιόλας.

Σκέψου λοιπόν το αγόρι σου να μπαίνει στο προφίλ διάφορων γυναικών να πατάει αντίστοιχα like σε φωτογραφίες τους με μαγιό, ή εσώρουχα. Τι θα πεις; Όχι πες μου τι θα πεις;!

Sexting

Εντάξει δε θέλει ιδιαίτερη ανάλυση εδώ κούκλα μου. Χρησιμοποιείς το κινητό σου στέλνοντας σεξουαλικά μηνύματα στον κάθε τυχαίο; Όλα αυτά ενώ δίπλα σου έχεις το αγόρι σου να κοιμάται, του καλού καιρού; Του κακού καιρού!

Ξεκάθαρα είναι απάτη το να στέλνεις σεξουαλικά μηνύματα αλλού. Δεν είναι το θέμα να προχωρήσεις στην πράξη του σεξ για να είναι απιστία. Απιστία σημαίνει έλλειψη ή ανεπάρκεια αφοσοίωσης σε κάτι/ κάποιον. Όταν λοιπόν αλληλεπιδράς με έναν άλλον άνθρωπο έστω και από απόσταση κατά αυτόν τον τρόπο είναι ξεκάθαρα απιστία.