Χωρίζετε; Πώς αντιδράτε; Τι λένε τα ζώδια γι’ αυτό; Είναι ερωτήματα που γίνονται και είναι σίγουρο ότι για κάθε ζώδιο η αντίδραση σε έναν χωρισμό είναι διαφορετική.

Ας δούμε ποιες είναι οι αντιδράσεις τους αναλυτικά:

Κριός

Δεν είναι ότι το αντιμετωπίζετε με κάποιον δραματικό τρόπο. Είστε πραγματιστές ως άνθρωποι οπότε βρίσκετε ευκαιρία να ασχοληθείτε αποκλειστικά με την καριέρα σας. Μη σας πω νιώθετε και χαρούμενοι που θα έχετε αποκλειστικό χρόνο για εσάς από εδώ και πέρα.

Ταύρος

Στεναχωριέστε γιατί είστε δοτικοί σαν άνθρωποι και νιώθετε ότι δώσατε ήδη αρκετά για αυτή τη σχέση. Στην ουσία θρηνείτε για τον χρόνο που δώσατε και για όσες προσπάθειες κάνατε. Δεν ξεπερνάτε εύκολα τον χωρισμό και κάποτε κοιτάτε τον πρώην αμόρε σας στα social media.

Δίδυμοι

Ενώ πάνω στον χωρισμό σκέφτεστε με λογική, ότι δηλαδή τα πράγματα τελείωσαν και είναι η ώρα να προχωρήσετε, αργότερα δεν είστε έτσι. Δηλαδή ο χωρισμός σας καταβάλλει όχι στο παρόν αλλά αργότερα. Κάνετε σκέψεις με τις ωραίες σας στιγμές, πράγμα που το καθιστά πιο δύσκολο.

Καρκίνος

Κλαίτε ή νιώθετε ότι όλα γύρω σας ξαφνικά είναι τελείως διαφορετικά. Δε θα είστε πια μαζί με το ταίρι σας και αυτό επηρεάζει ίσως κάθε τομέα της ζωής σας. Το καλό όμως είναι ότι έχετε πάρα πολύ εγωισμό. Αυτό σας βοηθά να ξεπεράσετε άμεσα τον χωρισμό και να ετοιμαστείτε για κάτι καινούργιο.

Λέων

Έχετε τόση περηφάνεια που δε σας επιτρέπει να δείξετε τον πόνο σας. Παρ’ όλα αυτά πιο πολύ πληγώνεται ο εγωισμός σας παρά τα συναισθήματά σας. Νιώθετε προδοσία και όχι στεναχώρια διότι θεωρείτε ότι δε σας αξίζει κάτι τέτοιο. Προχωράτε άμεσα σε κάτι περιστασιακό.

Παρθένος

Στην αρχή δείχνετε έντονη κοινωνικότητα αλλά στη συνέχεια επιστρέφουν οι αρνητικές σκέψεις για το πρώην ταίρι σας. Δεν είστε σε θέση να δεχτείτε τον χωρισμό στα πρώτα του στάδια με αποτέλεσμα να βιώνετε άρνηση. Έπειτα δεν ψάχνετε αυτομάτως κάτι καινούργιο.

Ζυγός

Λατρεύετε την ισορροπία συνεπώς αν χωρίσετε θέλετε και μία νορμάλ αντίδραση από τον εαυτό σας. Δε δέχεστε ούτε το κλάμα, ούτε όμως τα πισωγυρίσματα. Οργανώνετε άμεσα την καθημερινότητά σας, αλλά παράλληλα κρατάτε ένα μέρος στο μυαλό σας που σας προκαλεί θλίψη.

Σκορπιός

Το παίρνετε πολύ άσχημα. Δε σκέφτεστε λογικά και η όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Μπορεί να έχετε και αυπνίες ή λίγη όρεξη για φαγητό. Σας βγαίνει μία τάση να αντιπαθείτε το πρώην αμόρε γιατί δε δέχεστε τον χωρισμό τόσο εύκολα.  Είστε πολύ ευαίσθητοι για να πάτε παρακάτω άμεσα.

Τοξότης

Αδιαφορείτε σχεδόν για κάθε χωρισμό που έχετε περάσει. Το εκλογικεύετε τοσο άμεσα και γρήγορα που ωριμάζει στο μυαλό σας και δε σας πιάνει κάποιο συναίσθημα δράματος. Δε σας αρέσει να γυρνάτε πίσω όταν έχετε μπει στη διαδικασία να ξεπεράσετε κάποιον. Συνήθως δε θέλετε καμία επαφή.

Αιγόκερως

Κυνικοί και χωρίς συναίσθημα, απλά αποδέχονται την κατάσταση. Θα βγούνε θα πιούνε θα γνωρίσουν κάτι καινούργιο, περιστασιακό ή μη. Δε θα κάτσουν ούτε να κλάψουν ιδιαίτερα, αλλά το χαρακτηριστικό τους είναι ότι μπορεί να θυμώσουν. Έχουν πολλή υπομονή σε τέτοια θέματα.

Υδροχόος

Αναλόγως το ταίρι με το οποίο χωρίζουν. Αν ήταν πολύ ερωτευμένοι τότε το πράγμα ξεφεύγει και στα επαγγελματικά με αποτέλεσμα να μην είναι το ίδιο λειτουργικοί και παραγωγικοί. Γενικά όμως αδιαφορούν πλήρως για τέτοιες καταστάσεις και απλά ψάχνουν να γνωρίσουν το επόμενο άτομο.

Ιχθύς

Κλάμα; Στεναχώρια; Πίκρα; Όλα μαζί; Κι όμως. Δε σας είναι εύκολο γιατί είστε μάλλον τα πιο ευαίσθητα ζώδια του ζωδιακού. Δεν έχετε τον εγωισμό που θα σας κάνει να πεισμώσετε για να ξεχάσετε το τέλος της σχέσης. Κάνετε το λάθος να σκέφτεστε μόνο τις καλές στιγμές που είχατε.