Η ετήσια αναμέτρηση για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση έχει ήδη νικητή.

Κάθε χρόνο, στα μέσα Νοεμβρίου η βρετανική εταιρεία ειδών σπιτιού John Lewis δίνει στη δημοσιότητα τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της, που πάντα συγκινεί τους θεατές.

https://youtu.be/r9D-uvKih_k

Η ανατροπή και η επιστροφή ενός αγαπημένου ήρωα

Ωστόσο αυτή τα φετινά Χριστούγεννα τα πράγματα ανατρέπονται.

Έτσι, το ιστορικό πολυκατάστημα της Βρετανίας John Lewis – ο συνήθης νικητής του μιντιακού ντέρμπι – οφείλει να αποδεχθεί την ήττα του από την εταιρεία Sky και Comcast που έκανε το όνειρο εκατομμυρίων φαν ενός αγαπημένου κινηματογραφικού ήρωα, πραγματικότητα.

Ο λατρεμένος εξωγήινος του Σπίλμπεργκ E.T. φέτος τα Χριστούγεννα επιστρέφει στη Γη για να ξανασυναντήσει τον αγαπημένο του Έλιοτ.

Ο E.T. ανακαλύπτει την οικογένεια του φίλου του, τα δυο του παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κοριτσάκι, που μοιάζουν πολύ με τον Έλιοτ και τη Γκέρτι.

Τον ενήλικα Έλιοτ ερμηνεύει ο Χένρι Τόμας.

«Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που ήσουν εδώ», λέει ο ενήλικας Έλιοτ στον αγέραστο εξωγήινο της καρδιάς μας. Πάντως και ο E.T. έχει εξελιχθεί σε σχέση με το 1982 και το αποδεικνύει.

Η επανένωση του Έλιοτ με τον E.T. μπορεί να μην φέρει την υπογραφή του Στίβεν Σπίλμπεργκ, αλλά του κινηματογραφιστή Λανς Άρκοντ – γνωστού από ταινίες όπως «Χαμένος στη Μετάφραση» και «Μαρία Αντουανέτα» ωστόσο η χημεία του Έλιοτ με τον E.T. μένει ίδια και απαράλλακτη.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο την καλύτερα διαφήμιση των φετινών Χριστουγέννων: