Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ζουν τον έρωτα τους!

View this post on Instagram

Toi & Moi X Iliana ❤️ @toimoifashion #toimoifashion #toimoiwomen #toimoixILIANA

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Η ρομαντική απόδραση στο Μιλάνο

Κι όμως ο Snik με ροζ γούνα και γυαλιά, «κυκλοφόρησε» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Τα είδαμε όλα αλλά νομίζουμε ότι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη!

View this post on Instagram

GNTM ❤️ tonight 9pm @gntmgr #gntmgr @starchanneltv #glam @yannissiskos #styling @christos_alexandropoulos

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Πρόσφτατα το μοντέλο βρέθηκε στο Μιλάνο, μαζί με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM λόγω κάποιων γυρισμάτων που πρέπει να κάνουν.

Μαζί της φυσικά, είναι και ο Snik ο οποίος επισκίασε τους πάντες με το look του! Ο Snik, έβαλε ροζ γούνα, με ροζ γυαλιά και τεράστιες χρυσές αλυσίδες και προκάλεσε ταραχές! Το μόνο σίγουρο είναι, ότι κάθε άλλο παρά απαρατήρητος πέρασε εκεί στην Ιταλία….

Δείτε την φωτογραφία από το Instagram του (με δική σας ευθύνη):

View this post on Instagram

A post shared by SNIK (@snikthehustla) on

Ο δυνατός έρωτας

Ο έρωτας του γνωστού ράπερ Σνικ και της καλλονής Ηλιάνας Παπαγεωργίου δυναμώνει μέρα με την μέρα και σίγουρα δεν μπορούν να το κρύψουν!

Το τελευταίο διάστημα ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους έχει συλλάβει επανειλλημένως να περπατούν πιασμένοι χέρι-χέρι, να αγκαλιάζονται και να ανταλλάζουν φλογερά φιλιά στην μέση του δρόμου.

View this post on Instagram

See you tonight babes💋 9pm 💋 @gntmgr #gntmgr @starchanneltv

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Ακόμα και αν το γνωστό μοντέλο προσπάθησε να «κρατήσει» την σχέση της μυστικό, όπως συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν με την προσωπική της ζωή, τελικά προδόθηκε από τις εκφράσεις της και τον ενθουσιασμό της σε… δηλώσεις της.

«Τα φαινόμενα απατούν, οι φωτογραφίες όχι»

«Δεν δουλεύω και στη Nasa, όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Όλα στο μυαλό μας είναι και αν θέλουμε μπορούμε να το προσπαθήσουμε.

Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου που ήμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πια σ’ αυτή τη φάση. Τώρα χρειάζομαι κι άλλα πράγματα για να είμαι ολοκληρωμένη.

View this post on Instagram

Cards on the table ♦️

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Έχω μάθει να επενδύω σε εξαιρέσεις. Επενδύστε λίγο στην εξαίρεση του κανόνα και θα περάσετε πολύ καλά!» είχε δηλώσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τα προσωπικά μου τα κρατάω για τον εαυτό μου, γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να τα ζω. Τώρα αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, κάν’ το, ζήσε όπως θέλεις. Και μια φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει και τίποτα!

Τα φαινόμενα απατούν, αλλά σε άλλο θέμα. Όχι στη φωτογραφία.» δήλωσε σχολιάζοντας τις φωτογραφίες, που την θέλουν να περπατά αγκαλιασμένη με τον Snik, επιβεβαιώνοντας σχεδόν… όλες τις φήμες!

Το βίντεο φωτιά!

Η κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” κατέγραψε το ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Όπως φαίνεται στα πλάνα οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και δεν δίσταζαν να ανταλλάσσουν φιλιά και αγκαλιές όλη την διάρκεια της βραδιάς.

Δείτε τις τρυφερές στιγμές τους