Αν θέλετε να προσθέσετε αυτό το «κάτι» στην ερωτική σας ζωή, τότε τα προκαταρκτικά παίζουν σημαντικό ρόλο.

Όταν δείχνετε την επιθυμίας σας με λόγια, κινήσεις ακόμα και με ρούχα που έχετε επιλέξει, αυξάνεται και η διέγερση.

Γι’ αυτό και παρακάτω σας δίνουμε τις καλύτερες ιδέες για προκαταρκτικά, που ανταγωνίζονται σε απόλαυση και την ίδια τη σεξουαλική πράξη.

Ξαναζήστε τις καλύτερες στιγμές σας

Οι πρώτες ημέρες της σχέσης σας συνήθως είναι και οι πιο ενεργές σεξουαλικά. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ξαναζήσετε το πάθος. Όταν βρεθείτε με το σύντροφό σας σκηνοθετήστε μια από τις βραδιές που είχατε ζήσει στις αρχές της σχέσης και η λίμπιντο θα ανέβει στα ύψη.

Δεν υπάρχει σωστή ώρα και σωστό μέρος

Κανείς δεν ορίζει πότε πρέπει να στέλνετε σεξουαλικά σήματα. Ο στόχος των προκαταρκτικών είναι να επικοινωνήσετε την επιθυμία σας όταν και όποτε θέλετε. Εξάλλου δεν είναι νόμος πως θα υπάρξει σεξ και μετά τα προκαταρκτικά παιχνίδια.

Πείτε αυτό που θέλετε

Μοιραστείτε με το σύντροφό σας τις φαντασιώσεις σας και όλα όσα θέλετε να δοκιμάσετε στο σεξ. Η επιθυμία σας και μόνο θα διεγείρει τη φαντασία του και αυτό θα φανεί και στην πράξη.

Κάντε ένα αισθησιακό μασάζ

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίες για να κάνετε μασάζ στο σύντροφό σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τον αγγίζετε στις ερωτογενείς ζώνες και να χρησιμοποιήσετε κάποιο λάδι ώστε να τον τρίψετε απαλά.

Παίξτε με τη θερμοκρασία

Οι εναλλαγές στη θερμοκρασία μπορούν να προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα διάσταση στα σεξουαλικά παιχνίδια. Πάρτε ένα παγάκι και ακουμπήστε το στις ερωτογενείς ζώνες και μετά κάντε ένα ζεστό αγκάλιασμα με τη γλώσσα σας. Εξίσου ενδιαφέρον είναι και τα παιχνίδια με τη λιωμένη σοκολάτα, το παγωτό ή το μέλι.

Μη φιληθείτε

Μερικές φορές το να μη φιλάτε τον άλλον μπορεί να αποδειχθεί αρκετά διεγερτικό. Βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο και μόλις αγγίξετε τα χείλια σας χωριστείτε. Θα εκπλαγείτε με το πόσο σεξουαλικό είναι αυτό το παιχνίδι.

Το τελευταίο κόλπο είναι και το πιο σημαντικό. Φροντίστε ο ένας τον άλλον. Η ψυχολογική σύνδεση είναι απαραίτητη ακόμα και στη σεξουαλική επαφή. Μπορείτε να δείξετε τη τρυφερότητα σας είτε με λόγια είτε με τις κινήσεις σας. Ξεκινήστε με πολλά χάδια και φιλιά.

Ακολουθήστε το στο Google News