Τα ζώδια έχουν ιδιαίτερα ποικίλες αντιδράσεις ως προς την απόρριψη και τη «χυλόπιτα» που τρώνε από κάποιον. Ορισμένα αντιδρούν εντελώς δραματικά και πέφτουν πολύ ψυχολογικά.

Κριός

Το παίζεις αδιάφορος. Προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν σου καίγεται καρφάκι και πως ο χωρισμός πέρασε και δεν ακούμπησε. Κάποιες φορές αφήνεις να εννοηθεί ότι ήθελες έτσι κι αλλιώς να χωρίσεις.

Ταύρος

Δεν μοιράζεσαι την λύπη σου για τον χωρισμό. Τα κρατάς όλα μέσα σου και προσπαθείς να το αντιμετωπίσεις μόνος σου. Οπότε παίρνεις ένα παγωτό και το τρως κλαίγοντας μέχρι να κοιμηθείς.

Δίδυμοι

Είσαι αρκετά εγωκεντρικός σαν άνθρωπος. Η απόρριψη μπορεί αγγίξει τις πιο εγωιστικές χορδές σου. Ο μόνος τρόπος –πιστεύεις- για να το αντιμετωπίσεις είναι να αναζητήσεις αλλού την επιβεβαίωση.

Καρκίνος

Καρκίνε, οφείλεις να καταλάβεις ότι δεν είσαι πάντα εσύ η αιτία του προβλήματος. Κι όταν σε απορρίπτουν πρέπει να το έχεις αυτό στο μυαλό σου. Σε κάποιους αρέσουμε, σε κάποιους όχι. Δε φταις εσύ, μην ψάχνεις να βρεις τι έκανες λάθος.

Λέων

Εσύ Λέοντα κάνεις το αντίθετο από τον Καρκίνο. Δε μπορείς να διανοηθείς ότι δεν αρέσεις σε κάποιον, δε γίνεται να μην αρέσεις. Οπότε, προκειμένου να διαφυλάξεις τον εαυτό σου, πείθεσαι ότι το αντικείμενο ενδιαφέροντός σου, δεν έχει καλό γούστο.

Παρθένος

Περιμένεις να διαβάσεις ότι μαζεύεις το σπίτι για να ξεχαστείς, έτσι; Λάθος. Αυτό που κάνεις είναι να νιώθεις βαθιά ντροπή και τελικά μισείς τον εαυτό σου που αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Ζυγός

Ίσως και να έχεις την πιο λογική αντιμετώπιση από τα ζώδια. Αναρωτιέσαι, απορείς, σκέφτεσαι και τελικά καταλήγεις ότι απλώς δεν ήτανε της μοίρας σας γραφτό.

Σκορπιός

Όταν σε απορρίπτουν, ψάχνεις και εσύ τρόπο να επιβεβαιωθείς. Ωστόσο, δεν ψάχνεις εφήμερη επιβεβαίωση, ψάχνεις συναισθηματική επιβεβαίωση. Οπότε επιστρέφεις σε κάποιον πρώην.

Τοξότης

Η προσωπικότητά σου έρχεται κόντρα με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τη ζωή. Ενώ είσαι χαρούμενος άνθρωπος, γλετζές και πετάς χαρταετό, όταν σε απορρίπτουν γίνεσαι ένα με το ύφασμα του καναπέ. Βασικά, πείθεσαι ότι θα μείνεις για πάντα μόνος.

Αιγόκερως

Εσύ Αιγόκερε δεν παραδέχεσαι ποτέ ότι σε απέρριψαν. Ίσως κάποια στιγμή μεθυσμένος, κάπου, στις 4 το ξημέρωμα. Αυτό που κάνεις είναι να λες στον κόσμο ότι είσαι καλύτερα μόνος και ότι δεν σου ταιριάζουν οι σχέσεις.

Υδροχόος

Είσαι το δεύτερο ζώδιο το οποίο αντιμετωπίζει ψύχραιμα την απόρριψη. Είσαι εξοικειωμένος με την ιδέα ότι μπορεί να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να μην δεις ανταπόκριση. Οπότε, κοιτάς τον καθρέφτη και λες «Μπράβο Υδροχόε που ανοίχτηκες».

Ιχθείς

Εσύ Ιχθύ αντιμετωπίζεις την απόρριψη όπως την υψηλή κατανάλωση αλκοόλ. Αφού ανοιχτείς και εκφράσεις τα συναισθήματά σου, και αφού φας την απόρριψη αποφασίζεις ότι δεν θα ξανακάνεις την πρώτη κίνηση. Όπως λέμε όταν έχουμε χανγκόβερ ότι δεν θα ξαναπιούμε.