Είναι κάποια ζώδια που τον αυνανισμό τον θεωρούν συνήθεια. Το κάνουν γιατί έτσι έχουν μάθει μες στην καθημερινότητά τους. Κάποια ζώδια όμως του ζωδιακού κύκλου δεν αντέχουν μέρα χωρίς να αυτοικανοποιηθούν. Τα ίδια ζώδια μάλιστα είναι και εκείνα που θέλουν σεξ πολλές φορές μες στη βδομάδα.

 

Ταύρος

Δε μπορεί αν δεν αυνανιστεί πάνω από 2 φορές τη μέρα. Είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα λατρεύει να ικανοποιεί τις προσωπικές του ορέξεις. Νιώθει πολύ πιο ήρεμος και προτιμά να το κάνει κυρίως το απόγευμα και το βράδυ. Επιπλέον έχει την τάση να τα κάνει όλα αυτά μαζεμένα και όχι με διαφορά ωρών κλπ. Χωρίς την αυτοικανοποίηση θα ένιωθε απλά βαρεμάρα και μιζέρια.

 

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο με το παραμικρό ερέθισμα δεν αντέχει και θέλει να κάνει αυτό που κάνει πάντα. Να κλέιστεί στο δωμάτιό του ή στην τουαλέτα, να μην τον βλέπει κανείς και να ικανοποιεί τις «ανάγκες» του. Το θέμα είναι ότι ο Καρκίνος είναι πολύ σύντομος σε αυτό με αποτέλεσμα να έχει άγχος ακόμα και εκεί. Προτιμά το βράδυ για κάτι τέτοιο, διαφορετικά δυσκολεύεται.

 

Λέων

Δε θέλει πολύ. Μέσα σε 10 λεπτά θα έχει αυνανιστεί, θα έχει πλυθεί και θα ξαναβαριέται. Σα να μην έκανε τίποτα. Ο Λέων αυτοικανοποιείται με αρκετές ώρες διαφοράς στο ενδιάμεσο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έιναι όλη μέρα σα να «έχει πάρει ουσίες». Έχει το χαρακτηριστικό να σκέφτεται τον αυνανισμό και μέσα στη μέρα με αποτέλεσμα κάποιες φορές να μη συγκεντρώνεται. Κι όμως τόσο πολύ του αρέσει.

 

 

Σκορπιός

Προτιμά για κάποιον λόγο να αυνανίζεται όταν είναι στον ίδιο χώρο με το ταίρι του. Φαίνεται παράξενο για κάποιους, αλλά το γεγονός ότι γουστάρει να είναι με το ταίρι του ίσως αυτό να τον ερεθίζει και να προβαίνει σε κάτι τέτοιο. Ο Σκορπιός απολαμβάνει μέχρι το έπακρον την όλη πράξη της «αυτοφροντίδας» με αποτέλεσμα να είναι εντελώς χαρούμενος και ήρεμος αργότερα.