Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που επιζητούν τις μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή τους. Αν ψάχνεις για μια σταθερή, ζωντανή και ενδεχομένως μακροχρόνια σχέση, να γνωρίζεις ότι ορισμένοι ζωδιακοί τύποι τις προτιμού. Δε θα εξαφανιστούν από προσώπου γης, μόλις τελειώσουν οι καλοκαιρινές διακοπές στο νησί.

Ταύρος

Δε φοβάται τη δέσμευση ή αν προτιμάτε την εξάρτηση και είναι συνήθως αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη αναγνωρίζει τη σημασία που έχει η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη σε μια σχέση.

Αναζητά μια σύντροφο στην οποία θα μπορεί να βασιστεί. Θέλει κάποια που θα μπορεί να μοιραστεί τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς του. Καθώς σιχαίνεται τις αλλαγές σε τυχόν κρίση θα παλέψει για τη σχέση τους εξαντλώντας κάθε περιθώριο, προκειμένου να τη σώσει.

Καρκίνος

Ευαίσθητος και συναισθηματικός ο Καρκίνος αναζητά την αληθινή αγάπη και μια σύντροφο ζωής, με την οποία θα δεσμευτεί άνευ όρων και θα γεράσουν μαζί. Είναι σπιτόγατος και αγαπά την οικογένεια.

Ακόμη και αν αυτή δεν προκύψει θα είναι πάντα δίπλα στη σύντροφό του, να τη φροντίζει, στα δύσκολα και στα καλά. Δεν θα πτοηθεί από τυχόν προβλήματα και θα παλέψει για να τα αντιμετωπίσει.

Ζυγός

Ρομαντικός και γοητευτικός, επιζητά την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή και στις σχέσεις του, γι’ αυτό και χρειάζεται μια σύντροφο που θα τη μοιραστεί μαζί του. Και αυτός δύσκολα θα χωρίσει, ενώ όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, τροφοδοτεί και το άλλο μέλος κι έτσι περνούν μαζί κάθε «φουρτούνα» με σχετική ευκολία.

Σκορπιός

Ένα ακόμα ζώδιο που θέλει να ερωτευτεί, να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Ενώ φοβάται να νιώσει δυνατά συναισθήματα, τα δέχεται διότι κυριολεκτικά «διψάει» για αυτά. Ο Σκορπιός δίνεται ολοκληρωτικά στη σχέση του.

Είναι πολύ αφοσιωμένος και ένα αρνητικό του μέσα σε όλα είναι ότι ζηλεύει αρκετά. Παρ’ όλα αυτά, ο έρωτας και η σχέση με έναν Σκορπιό αποτελεί κάτι που όλοι πρέπει να βιώσουν έστω μία φορά.