Ναι προφανώς και κανείς δε θέλει να γεράσει μόνος του χωρίς να έχει κάποιον στο πλάι του. Αυτό το συναίσθημα όμως είναι πιο έντονο για αυτά τα 3 ζώδια τα οποία το έχουν ανέκαθεν ως όνειρο ζωής.

Καρκίνος

Είναι το κλασικά ευαίσθητο, ρομαντικό και πολύ συναισθηματικό ζώδιο. Όλος αυτός ο ρομαντισμός συνεπώς τον κάνει να θέλει να αναζητήσει το «άλλο του μισό». Ο Καρκίνος έχει ως στόχο να κάνει οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης.

Αυτό από μόνο του στην ουσία δηλώνει ότι θέλει έναν σύντροφο ζωής, με τον οποίον θα γεράσει μαζί. Κάνει πάντα σχέδια για το μέλλον έτσι ωστε να μη βρεθεί προ απροόπτου, ήτοι να μείνει μόνος του. Η μοναξιά άλλωστε είναι ό,τι χειρότερο και για τον ίδιο.

 

Tαύρος

Φυσικά και θα ήταν ο Ταύρος μέσα σε αυτά τα 3 ζώδια. Έχει αντίστοιχες «ποιότητες» με τον Καρκίνο άλλωστε. Αν δε θέλει οικογένεια, τουλάχιστον θέλει έναν σύντροφο ζωής στο πλάι του. Και αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό για τον ίδιο. Ο Ταύρος δίνεται ολοκληρωτικά.

Με την αγάπη, την αφοσίωση και τη στοργή που δίνει γίνεται ένας άψογος σύντροφος για κάποιον. Είναι ιδανικό για εκείνον να ξέρει ότι αυτός και το ταίρι του έχουν κοινά όνειρα και στόχους. Το να έχει πάντως συντροφιά για πολλά χρόνια είναι κάτι που δεν το αλλάζει με τίποτα από τα «θέλω» του.

 

Λέων

Ενώ κατά βάση ο Λέων είναι πολύ ανεξάρτητος, αυτόνομος και δεν του αρέσει καμία είδους συναισθηματική εξάρτηση, θέλει και αυτός σύντροφο ζωής. Ο Λέων το βλέπει ως ένα υψηλό ιδανικό και έναν τρόπο μέσω του οποίου θα εξελιχθεί ακόμα και ο ίδιος.

Δεν είναι ότι φοβάται να μείνει μόνος του, άρα βρίσκει κάποιον για να είναι μαζί του. Η αίσθηση του να θέλει να είναι με κάποιον, πηγάζει από το αίσθημα της εξέλιξης και μόνο. Όταν βρει αυτό το επιθυμητό ταίρι, είναι πολύ περήφανος για την επιλογή του και το δείχνει συνέχεια.