Με έναν Τοξότη ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει! Ναι αγαπά το σεξ και είναι βασικός παράγοντας για εκείνον σε μια σχέση. Αλλά μαθαίνουμε πως βαριέται λιγάκι εύκολα. Πολλά ακούμε και λίγα βλέπουμε τελικά. Ενώ ο Κριός;

Ο καριερίστας που τα έχει όλα σε «κουτάκια» για να του βγαίνει το καθημερινό πρόγραμμα; Είναι τόσο πραγματιστής που δεν έχει ιδιαίτερη φαντασία για να μπορέσει να την εκφράσει μέσω της σεξουαλικότητας.

Και τα δύο ζώδια πάντως θέλουν σωστή διαχείριση, υπομονή, ψυχραιμία, διαφορετικά δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη. Το σεξ είναι κάτι που θα σε κάνει να περνάς όμορφα, να περνάτε και οι δύο όμορφα. Αν είναι όμως να σου «βγάζει το λάδι» ο άλλος ε άστο μην το ψάχνεις εξ’ αρχής.

Τοξότης

Ναι ξέρουμε πέφτετε από τα σύννεφα. Κανείς δεν το πιστεύει! Υπάρχουν όμως αποδείξεις, Μπορεί να είναι δραστήριοι και εφευρετικοί αλλά όχι πάντα. Σκέφτονται πολύ , πάρα πολύ με σκοπό να χάνεται η ένταση της στιγμής! Γιατί βρε Τοξότη μου; Εσύ που έχεις την φήμη του εραστή;

Απολαμβάνει το σεξ και θέλει να πειραματιστεί αλλά είναι λιγάκι της ρουτίνας. Απολαμβάνει την δράση αλλά γρήγορα βαριέται. Πρέπει να υπάρχουν εναλλαγές και περιπέτεια αλλιώς θεωρεί τον χρόνο χαμένο. Αν ζητάς τρυφερότητα μετά το σεξ, μην το προσπαθήσεις με έναν Τοξότη. Αν έκανε σεξ μπορεί να συνεχίσει ότι έκανε πριν χωρίς δισταγμό. Κρίμα βρε Τοξότη!

Kριός

Μιλάμε για ένα ιδιότροπο ζώδιο, το οποίο θέλει τον χρόνο του για να «λυθεί». Εσύ πρέπει να τον βοηθήσεις δίνοντας του το πάνω χέρι. Βέβαια και πάλι μην περιμένεις πάρα πολλά, γιατί στερείται φαντασίας. Το ιδανικό; Δίνε του ιδέες και άστον να… κάνει παιχνίδι.

Θα δεις μια άλλη πλευρά, παθιασμένη και περιπετειώδη. Μέχρι ωστόσο να δεις εκείνη την πλευρά του θα περάσεις μία ολόκληρη διαδικασία για να μπορέσει να νιώσει εκείνος πιο άνετα. Αν δεν βαρεθείς θα είσαι πολύ υπονονετική. Συγχαρητήρια!