Με αυτά τα τρία ζώδια θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Ταύρος

Ο Ταύρος, δεν φοβάται τη δέσμευση ή αν προτιμάτε την εξάρτηση και είναι συνήθως αφοσιωμένος και πιστός σύντροφος. Με Κυβερνήτη την Αφροδίτη αναγνωρίζει τη σημασία που έχει η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη σε μια σχέση και αναζητά μια σύντροφο στην οποία θα μπορεί να βασιστεί και με την θα μπορεί να μοιραστεί τις όμορφες στιγμές της καθημερινότητάς του. Καθώς σιχαίνεται τις αλλαγές σε τυχόν κρίση θα παλέψει για τη σχέση τους εξαντλώντας κάθε περιθώριο, προκειμένου να τη σώσει.

 

Καρκίνος

Ευαίσθητος και συναισθηματικός ο Καρκίνος αναζητά την αληθινή αγάπη και μια σύντροφο ζωής, με την οποία θα δεσμευτεί άνευ όρων και θα γεράσουν μαζί. Είναι σπιτόγατος και αγαπά την οικογένεια. Ακόμη και αν αυτή δεν προκύψει θα είναι πάντα δίπλα στη σύντροφό του, να τη φροντίζει, στα δύσκολα και στα καλά. Δεν θα πτοηθεί από τυχόν προβλήματα και θα παλέψει για να τα αντιμετωπίσει.

 

Ζυγός

Κατάλληλος για σχέση είναι και ο Ζυγός. Ρομαντικός και γοητευτικός, επιζητά την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή και στις σχέσεις του, γι’ αυτό και χρειάζεται μια σύντροφο που θα τη μοιραστεί μαζί του. Και αυτός δύσκολα θα χωρίσει, ενώ όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, τροφοδοτεί και το άλλο μέλος κι έτσι περνούν μαζί κάθε «φουρτούνα» με σχετική ευκολία.

Ακολουθήστε το στο Google News