«Υπάρχει συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για την απιστία;», θα αναρωτηθεί κανείς. Όπως φαίνεται υπάρχει, υπό την έννοια του ότι οι άνδρες δεν συνηθίζουν να εμφανίζονται «ορεξάτοι» καθημερινά.

Οι πιο συχνές ώρες της ημέρας, όπου ένας άνδρας μπορεί να συνευρεθεί στα γρήγορα, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη μόνιμη σύντροφό του, δεν είναι αυτές που φαντάζεσαι.

Σύμφωνα με τους ανθρωπολόγους η σεξουαλική απιστία μπορεί να συμβεί ευκαιριακά σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, αλλά περισσότερο το πρωί και το απόγευμα και πολύ λιγότερο το βράδυ.

Επίσης αυτές είναι οι πιο συχνές ώρες της ημέρα, όπου ένας άνδρας μπορεί να συνευρεθεί στα γρήγορα, χωρίς να γίνει γρήγορα αντιληπτό από τη μόνιμη σύντροφό του.

Σύμφωνα μάλιστα με το γνωστό site με τα διαδικτυακά ραντεβού Ashley Madison, η Τετάρτη και συγκεκριμένα από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα είναι η πιο δημοφιλής ημέρα και ώρα για να απιστήσει κανείς.

Και αφού οι άπιστοι λειτουργούν πρωί και απόγευμα, όπως είναι επόμενο τα παντρεμένα ζευγάρια λειτουργούν σεξουαλικά κυρίως το βράδυ.

Η εξήγηση των ανθρωπολόγων γι΄αυτήν τη ρουτίνα, είναι ότι τότε οι σεξουαλικές συναντήσεις μπορεί ικανοποιούν την βασική ανάγκη της γονιμοποίησης. Άλλωστε πολλές έρευνες επιβεβαιώνουν ότι το σεξ στον έγγαμο βίο συμβαίνει κατά κανόνα την ώρα πριν τον ύπνο.

Πάνω από τις μισές σεξουαλικές συνευρέσεις ενός ζευγαριού συμβαίνουν μεταξύ των ωρών 22:00 μ.μ. και 02.00 π.μ..

Παρατηρείται και ένα επιπλέον σύνηθες χρονικό σημείο στις 6:00 το πρωί, όταν πιθανώς οι σύντροφοι ξυπνάνε.

Ακολουθήστε το στο Google News