Ό,τι και να λέμε υπάρχουν άνθρωποι που δεν περνούν απαρατήρητοι. Έχουν ένα φως μέσα τους και μια λάμψη. Ακτινοβολούν και όλοι μαγνητίζονται γύρω τους. Είτε μαγνητίζουν λόγω χαρακτήρα.

Είτε μαγνητίζουν λόγω της ιδιάζουσας εμφάνισης που έχουν. Βγάζουν έναν δυναμισμό, μία σιγουριά. Δείχνουν ότι τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και δίνουν την αίσθηση της επιτυχίας.

 

Κριός

Ο Κριός θα σε κάνει να απορείς με τον ενθουσιασμό του και την λάμψη του. Αργές κινήσεις, νωχελικό βλέμμα και έντονη σεξουαλικότητα μαγνητίζουν τους άλλους και κάνουν όλα τα βλέμματα να είναι κολλημένα πάνω του. Έχει τον αέρα του καριερίστα ή της επιτυχημένης γυναίκας που δεν υπολογίζει τόσο συναίσθημα όσο επιτυχία.

Αυτή η ανεξαρτησία που αποπνέουν είναι ελκυστική. Είναι αρκετά σοβαρός κάποιες φορές με αποτέλεσμα να κάνει τους υπόλοιπους να θέλουν να του αποσπάσουν μία κουβέντα. Τον εκτιμούν.

 

Λέων

Ο αρχηγός! Θέλετε δεν θέλετε θα τον ψάξετε με το βλέμμα σας. Ωραίο ντύσιμο, διακριτικό άρωμα και έντονη προσωπικότητα. Μπορείς να αντισταθείς; Το ζήτημα με τον Λέοντα είναι ότι θέλει να είναι πάντα το κέντρο της προσοχής και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όντως να είναι.

Είναι σίγουρος για τον εαυτό του και για την εμφάνισή του. Ξέρει πώς να συμπεριφερθεί έτσι ώστε να τον θαυμάζουν και να τον καμαρώνουν όλοι γύρω του. Ακόμα και οι κινήσεις που κάνει τραβάνε την προσοχή.

Ζυγός

Ομορφιά και εύθραυστη γοητεία, ο Ζυγός θα σε πλανέψει  σίγουρα. Θα μιλήσει και θα χαιρετίσει όλο το μαγαζί, η άνεση του είναι παροιμιώδης. Θα πέσεις σαν την μύγα στο μέλι. Είναι το κέντρο της παρέας. Η καλύτερη παρέα για την ακρίβεια.

Έχει ιδιαίτερο χιούμορ και λεπτούς τρόπους συμπεριφοράς όταν θέλει να «μαγέψει» το άτομο που το ενδιαφέρει. Επειδή έχει επικοινωνιακό ύφος κάνει τους πάντες να θέλουν να τον έχουν φίλο τους. Προσέχει πολύ την εμφάνισή του γιατί έτσι μπορεί να νιώθει και πιο καλά με τον εαυτό του.

Ακολουθήστε το στο Google News