Τα συγκεκριμένα τρία ζώδια έχουν κάποια από τα πιο ελκυστικά εμφανισιακά χαρακτηριστικά. Μπορείς να καταλάβεις τι ζώδιο είναι τα συγκεκριμένα άτομα πριν καν να στο δηλώσουν οι ίδιοι. Ας δούμε πώς είναι.

Άνδρας Λέων

Δεν έχει λεπτό σώμα αλλά συνήθως δεν είναι και παχύς. Έχει επιβλητική εμφάνιση αλλά παίρνει αρκετά εύκολα κιλά γιατί κάνει συχνά υπερτροφία. Έχει έντονες γωνίες στο πρόσωπο. Γενικά όμως έχει και έντονα χαρακτηριστικά.

Έχει πλούσια,  σπαστά μαλλιά σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση.Έχει δυνατή, διαπεραστική αλλά παράλληλα sexy φωνή! Η εμφάνισή του είναι προσεγμένη και πολύ επιβλητική. Τα μαλλιά του είναι πυκνά και κατσαρά. Πολύ συχνά είναι ανοιχτόχρωμοι με πιο καστανόξανθα μαλλιά και καφέ μάτια.

Γυναίκα Λέων

Έχει σώμα με καμπύλες και πιασίματα, είναι πάντα κομψή και sexy! Έχει την τάση για παραπανίσια κιλά, αλλά επειδή θέλει να είναι πάντα η ωραιότερη, προσπαθεί να διατηρεί το ιδανικό της βάρος!

Έχει μεγάλους τετράγωνους ώμους και ακόμα και αν δεν είναι αδύνατη, τα κόκαλα στα άκρα της διακρίνονται!Έχει πλούσια μακριά μαλλιά, προτιμά τις ανοιχτόχρωμες ή κοκκινωπές αποχρώσεις  και της αρέσει να τα διατηρεί ανέμελα και σπαστά.

Έχει έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, τα οποία φροντίζει να τονίζει ακόμα περισσότερο για να λάμπει! Το πρόσωπό της έχει γωνίες. Πιο σπάνια όμως μπορεί να έχει και πολύ έντονα ζυγωματικά γεγονός που την κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Τα μάτια της είναι αμυγδαλωτά με πιο ζεστές εποχρώσεις! Έχουν σπιρτάδα και αποπνέουν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό! Κάνει αισθητή την παρουσία της από όπου και αν περάσει, γιατί έχει μία λαμπερή, δυναμική και ταυτόχρονα θηλυκή αύρα, που κεντρίζει τα βλέμματα όλων!

Άνδρας Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ψηλός άνδρας και αρκετά λεπτός. Μπορεί να είναι λεπτός, αλλά έχει μυώδες και ωραίο σώμα. Συνήθως παχαίνει στην κοιλιά.

Έχει αδύνατο οβάλ πρόσωπο, με μεγάλο μέτωπο και τις περισσότερες φορές μυτερό πηγούνι. Η μύτη του είναι λεπτή και μακριά. Κάποιοι έχουν και πιο γαμψή μύτη.

Έχει πυκνό μαλλί σε σκουρόχρωμη απόχρωση και τις περισσότερες φορές αφήνει τα μαλλιά του ακατάστατα και ανέμελα. Δεν του αρέσει να χτενίζεται γιατί δεν το έχει ανάγκη λόγω ότι έχει πολλή πυκνή και χοντρή τρίχα στα μαλλιά του. Γενικά είθισται να είναι μελαχρινός ο άντρας Παρθένος. Αφήνει συχνά μούσι και έχει πολλή τριχοφυία.

Γυναίκα Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος έχει ψηλό ανάστημα. Έχει αδύνατο γυμνασμένο σώμα. Δεν έχει πολύ λίπος. Είναι δηλαδή μία γυναίκα με ωραίο σώμα το οποίο φαίνεται μονίμως σα να έχει βγει από το γυμναστήριο. Χαρακτηριστικό γνώρισμά της είναι το πλούσιο μπούστο της και η ανοιχτή λεκάνη της. Έχει μακριά και λεπτά άκρα!

Τα νύχια της είναι πάντα διακριτικά βαμμένα. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της έχουν μία συμμετρία μεταξύ τους. Τα μάτια της δεν είναι το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό πάνω της, είναι συνήθως μικρά. Η μύτη της είναι πολύ λεπτή και καλλίγραμμη. Συχνά είναι πιο «αρχαιοελληνική».

Τα χείλη της είναι σαρκώδη. Έχει πλούσιο μαλλί, σε σκούρες αποχρώσεις. Είναι μία γυναίκα που προσπαθεί να διατηρεί την φυσικότητα της ομορφιάς της, δεν βάφεται έντονα και είναι πάντα κομψά, αλλά λιτά ντυμένη.