Μαζί περνάτε καλά αλλά φτάνει κάποτε η στιγμή που θα πρέπει να γνωρίσει τους γονείς σου.

Είναι που σε έχουν πρήξει και εκείνοι να τους συστήσεις την αγάπη σου γιατί θέλουν να δουν με τι άνθρωπο βγαίνεις τόσο καιρό και αν σε αγαπάει, σε προσέχει και φυσικά τι σκοπό έχει για σένα.

Αυτά τα τρία ζώδια καλύτερα να τα κρατήσεις μακριά από τους γονείς σου μέχρι τον… γάμο.

Μετά βλέπεις…

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ικανός να τσακωθεί με όλο σου το σόι από το πρώτο «χαίρω πολύ». Είναι ανταγωνιστικός και θα προσπαθήσει να επιβληθεί με τον τρόπο του για να δείξει ότι εκείνος είναι ο αρχηγός της υπόθεσης. Δεν θα διστάσει να κοντραριστεί με τον πατέρα σου, για παράδειγμα, ακόμα και για το ποδόσφαιρο ή την πολιτική.

Εύκολα θα ξεφύγει το πράγμα σε μια διαφωνία. Θα κάνει λόγο μετά και για… ελευθερία, άρνηση δέσμευσης κτλ και οι γονείς σου δεν θα θέλουν να τον ξαναδούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης κάποιες φορές χάνει το μέτρο στην συμπεριφορά του. Μπορεί να γίνει μεγάλος κάφρος. Να ξεκινήσει να κάνει κάποια «χοντρά» και άκομψα αστεία και να σε εκθέσει. Είναι ώρες-ώρες απελπιστικά ειλικρινής και μπορεί να του ξεφύγει καμιά κακία για την εμφάνιση της μαμάς σου για παράδειγμα. Να της πει λόγου χάρη: «Κυρία Μαρίκα τρώτε πολύ βλέπω… Το αδειάσατε το πιάτο».

Εκείνος θα το θεωρήσει χιουμοράκι και η μαμά σου θα προσβληθεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι που είναι στον κόσμο του ο Υδροχόος, θα τον πας σε ένα οικογενειακό τραπέζι και θα αρχίσει τα δικά του. Θα κάνει κουβέντα για την παγκόσμια ειρήνη, για την κλιματική αλλαγή, για την πολιτική και γενικότερα θα είναι αντιδραστικός και μεγάλος αντιρρησίας.

Δεν θα αφήσει καθόλου καλή εντύπωση στους γονείς σου. Άσε που θα νιώσει κιόλας ότι πνίγεται γιατί πας να τον… τυλίξεις για γάμο και παίζει πολύ σοβαρά, μετά το οικογενειακό τραπέζι, να σου πει ένα… «χωρίζουμε» κι εσύ να μείνεις παγωτό!