Κάποια πίνουν, κάποια ταξιδεύουν, ενώ κάποια άλλα προτιμούν να περνάνε μόνα τους τον χρόνο τους. Το σίγουρο είναι πώς όλα συμπεριφέρονται αρκετά έως πολύ διαφορετικά ως προς την καλοπέρασή τους.

Κριός

Όταν ηρεμεί από τη δουλειά αφού ξεκουραστεί θα προτιμήσει να πάει να δει κάποιο άθλημα. Διαφορετικά μπορεί να κάτσει μέσα να βάλει την αγαπημένη του μουσική. Πρόσεχε όμως, να κάθεσαι αρκετά μακριά του και να προετοιμαστείς ψυχολογικά να τον δεις, όπως δεν τον έχει ξαναδεί. Πίνει αρκετά όταν περνάει καλά.

Ταύρος

Τρώει συνέχεια και απαιτεί το φαγητό να είναι τέλειο. Θες να το κάνεις ακόμα καλύτερο; Θέλει όμως να είναι ρομαντικό το δείπνο που θα τρώτε μαζί.

Δίδυμοι

Θέλει να βγαίνει σε μπαρ και να γνωρίζει κόσμο. Προτιμά επίσης τις μεγάλες παρέες. Γενικά επίλεξε μέρη που συχνάζουν πολλοί άνθρωποι. Θέλει να κοινωνικοποιείται.

Καρκίνος

Θέλει να κάτσει μέσα και να δει μαζί σου ρομαντικές ταινίες. Του αρέσει επίσης να μιλάει για το τι τον απασχολεί ακόμα και όταν υποτίθεται πρέπει να βγει για να καλοπεράσει.

Λέων

Θέλει να τραβάει όλα τα βλέματα πάνω του και να γνωρίζει κόσμο. Είναι περήφανος για την εμφάνισή του και δε χάνει ευκαιρία να πάει σε ένα κλαμπ να το δείξει.

Παρθένος

Αγαπά να πηγαίνε σε μουσεία και σε χώρους με εκδηλώσεις σχετικές με την τέχνη. Του αρέσει επίσης πολύ το θέατρο και πηγαίνει αρκετά συχνά.

Ζυγός

Θέλει να είναι το κέντρο της παρέας οπότε τι καλύτερο για τον Ζυγό από το να βγει έξω να μεθύσει και να περάσει την ώρα του λέγοντας αστεία σε όλους;

Σκορπιός

Είναι πολύ ιδιαίτερος στο θέμα της καλοπέρασης. Κάποτε προτιμά μέρη που δεν έχουν πολυκοσμία, ενώ άλλες φορές θέλει μέρη για να κοινωνικοποιηθεί.

Τοξότης

Οπωσδήποτε θα προσπαθήσει να πάει διακοπές για ένα διήμερο ή έστω μία μονοήμερη. Είναι υπερ-δραστήριος με αποτέλεσμα να θέλει εναλλαγές συνέχεια γύρω του.

Αιγόκερως

Περνάει καλά όπου και να πάει. Είτε σε μπαρ, είτε σε κλαμπ, είτε σε «after» αρκεί να έχει την κατάλληλη παρέα, διαφορετικά γκρινιάζει.

Υδροχόος

Δε θέλει κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Απλά για καφέ να βγει του αρκεί. Επίσης βγαίνει και μόνος του και προτιμά σχετικά συχνά να πηγαίνει για περπάτημα.

Ιχθείς

Θέλει κάτι το ρομαντικό. Μπορεί να είναι ταινία στο σίνεμα ή θεατρική παράσταση. Πάντως όντως θέλει κάτι που θα τον κάνει να συγκινηθεί.