Υπάρχουν μερικά ζώδια τα οποία παίζουν στη ζωή τους συχνά σε διπλό ταμπλό τόσο στη δουλειά τους, όσο και στη σχέση τους.

Πιστεύουν δηλαδή πως μπορεί να έχουν διπλή ζωή χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τον σύντροφο ή τους συναδέλφους τους.

Για όσους πιστεύουν μάλιστα πως μόνο οι Δίδυμοι μπορούν να το κάνουν αυτό, κάνουν λάθος.

Υπάρχουν κι άλλα ζώδια που κάνουν διπλή ζωή και δεν το γνωρίζαμε.

Κριός

Ο κοινωνικός Κριός είναι πάντα φιλικός με τους πάντες και μπορεί να κερδίζει εύκολα την εμπιστοσύνη τους. Η αλήθεια είναι πως ο Κριός δεν έχει κακή πρόθεση σε όλα τα ταμπλό που το παίζει. Και δεν έχει κακή πρόθεση για τους άλλους, δηλαδή τα έχει καλά με όλους όχι για να στρέψει τους μεν εναντίον των δε, αλλά κυρίως για να βολευτεί αυτός και για να μπορεί να ελιχθεί στη ζωή. Θεωρεί πως μόνο αν τα έχεις καλά με όλους τους ανθρώπους έστω και σε επιφανειακό επίπεδο θα τα καταφέρεις στην καθημερινότητα με αποτέλεσμα να είναι καλός ακόμα και με όσους ξέρει πως δεν θέλει ή δεν θα έπρεπε. Αυτός είναι ο τρόπος του να το παίζει σε διπλό, τριπλό και τετραπλό ταμπλό.

Δίδυμος

Εκτός από το ότι του αρέσει να φτιάχνει αυλή που θα τον αποθεώνει αρκετές φορές την ημέρα λέγοντάς του ότι είναι σε όλα ο καλύτερος, άλλο ένα χούι του είναι να κάνει κλίκες στις οποίες φυσικά συμμετέχει πρώτος και καλύτερος. Αυτό που θέλει να καταφέρει λοιπόν είναι να στρέψει τους μεν εναντίον των δε με εκείνον ηθικό αυτουργό και στο τέλος να τους αφήνει να σκοτώνονται βγάζοντας εννοείται την ουρά του απ’ έξω. Κοινώς το αγαπημένο του χόμπι ή ίσως και το νόημα της ζωής του είναι να τους κάνει όλους άνω κάτω και στο τέλος να θαυμάζει το μπάχαλο που δημιούργησε αναζητώντας και τον ένοχο για να διασκορπίσει τις υποψίες. Αν σας τύχει ποτέ κάτι παρόμοιο και ψάχνετε τον ένοχο, ρωτήστε ποιος είναι ο Δίδυμος.

Σκορπιός

Εδώ έχουμε την περίπτωση των παράλληλων σχέσεων και τον τύπο που μπορεί να έχει μια οικογένεια στον Πειραιά και μία στη Αργεντινή. Ο Σκορπιός το παίζει σε διπλό ταμπλό κυρίως στα προσωπικά του γιατί είναι αφόρητα σέξυ για να μείνει με έναν σύντροφο. Έτσι δημιουργεί μια σχέση εδώ, μια εκεί, μια παρακάτω και στο τέλος όλοι αυτοί ανακαλύπτουν την ύπαρξη ο ένας του άλλου και τον κοινό τους παρονομαστή και κάπως έτσι ξεκινάνε δράματα που στο τέλος μπορεί να φτάσουν μέχρι τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ή τα επεισόδια του “Κόκκινου κύκλου”. Σε κάθε περίπτωση, αν αγαπήσετε Σκορπιό προσλάβετε έναν ντετέκτιβ για να τον παρακολουθήσει καλού κακού. Α και για ακόμη πιο αποτελεσματική έρευνα φροντίστε ο ντετέκτιβ να είναι και αυτός Σκορπιός