Τον αποκαταστήσαμε και τον Ζυγό!

Παρθένος με Ζυγό, λοιπόν.

Η ένωση τους είναι πετυχημένη και ανεξάρτητη. Δηλαδή ο καθένας έχει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο και ταυτόχρονα μοιράζονται αρκετά κοινά. Αυτή είναι μια σχέση που ξεκινάει με αργά βήματα, αλλά οι ταχύτητες ανεβαίνουν μόλις εμπιστευτεί ο ένας τον άλλο.

Τα υπέρ και τα κατά

Ένας Ζυγός είναι κοινωνικός και εξωστρεφής, σε αντίθεση με τον Παρθένο, αλλά σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος. Ο Παρθένος από την άλλη έχει ανάγκη την προβολή και να φαίνεται σημαντικός. Οι δύο τους αγαπούν τις απολαύσεις και το καλό γούστο. Είναι επιφανειακοί και τους ενδιαφέρει πως φαίνονται κι τι πιστεύουν για αυτούς.

Ένας Ζυγός μπορεί να ηρεμήσει τον αγχώδη Παρθένο και να τον βάλει σε πρόγραμμα. Ο Ζυγός μαγεύεται με την υπερανάλυση και την σκέψη ενός Παρθένου. Κοινό όραμα, γούστο και κοινωνική αναγνώριση είναι μέσα στην ατζέντα του ζευγαριού.

Τελικά;

Αυτό το ζευγάρι είναι που προσφέρει στην παρέα πολλές συζητήσεις και ώρες αναλύσεων. Ο μεν Παρθένος είναι πρακτικός, ο δε Ζυγός είναι θεωρητικός. Ο Παρθένος μισεί την ελεύθερη φύση του Ζυγού και ο Ζυγός λατρεύει την ομορφιά του Παρθένου.

Ο Ζυγός είναι ανοιχτός στην κριτική, ενώ ο Παρθένος όχι.