Τα άστρα σου λένε ότι υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που η μοίρα τους έβαλε να γνωριστούν και να τους χωρίσει μόνο ο θάνατος.

Ακόμα και αν δεν ισχύει, είναι πολύ ρομαντικό να ξέρεις ότι κάποιοι άνθρωποι μένουν μαζί.

Αρκεί να κάνουν κι εκείνοι την προσπάθειά τους. Δε γίνεται να αφήνουμε την πορεία ενός έρωτα πάνω στην ημερομηνία γέννησής μας!

Κριός με Ιχθύ

Ο Κριός είναι δυναμικός και έχει πάντα ένα κίνητρο. Ο Ιχθύς, από την άλλη, είναι ευαίσθητος, πολύπλοκος και διαισθητικός.

Έτσι δίνει ο ένας στον άλλο αυτό που χρειάζεται και του λείπει. Η μεταξύ τους χημεία είναι αδιαμφισβήτητη και ο Ιχθύς είναι αυτός που υπενθυμίζει στον Κριό να σταματήσει να μυρίσει τα λουλούδια, όταν πηγαίνουν για mountain bike.

Δίδυμοι με Τοξότη

Λατρεύουν τα ταξίδια, το άγνωστο και την περιπέτεια. Μοιράζονται κάθε νέα εμπειρία μαζί και είναι δύσκολο να βαρεθούν.

Ο ένας μαθαίνει συνεχώς από τον άλλο και οι δύο φέρνουν διαφορετικά πράγματα μέσα στη σχέση. Δεν ξέρω πώς γίνεται να ταιριάζουν τόσο ίδιες προσωπικότητες, αλλά μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι εξίσου «βαρεμένα» ζώδια.

Λέων με Ζυγό

Το βασικό κοινό τους στοιχείο είναι ότι είναι πολύ φιλικοί, εύθυμοι και κοινωνικοί.

Έχουν πολλές ομοιότητες και είναι αρκετά συμβατοί. Μπορούν να περνούν ατελείωτες ώρες συζητώντας και δύσκολα θα τσακωθούν έντονα μεταξύ τους. Το καλό είναι ότι έχουν αρκετούς φίλους και εκτονώνονται εκτός σχέσης, οπότε αυτό τους επιτρέπει να λειτουργούν πιο ομαλά μεταξύ τους.

Παρθένος με Υδροχόο

Μιλάμε σίγουρα για τα δύο άκρα. Ο Παρθένος είναι τελειομανής, οργανωτικός και πολύ λογικός.

Από την άλλη ο Υδροχόος είναι στον κόσμο του, διαισθητικός και προοδευτικός. Και οι δύο όμως θέλουν συνέχεια να ανακαλύπτουν νέα πράγματα, ενδιαφέρονται και να νιώθουν ότι γίνονται πιο σοφοί.

Και αυτή η κοινή «περιέργεια» τους κρατά μαζί.