Οι φίλοι είναι αυτοί που στέκονται στο πλάι μας στις καλές και στις δύσκολες στιγμές μας, είναι οι άνθρωποι που περνάνε από πολλά τεστ μέχρι να αποδειχτούν πραγματικοί φίλοι.

Ενδεχομένως μέσα από αυτές τις στιγμές, να δει ο ένας στα μάτια του άλλου ξαφνικά τον έρωτα που ίσως καταλήξει σε μακροχρόνια σχέση ή και γάμο.

Συμβαίνει πολλές φορές, είναι θέμα χαρακτήρα.

Ποια είναι όμως τα ζώδια που μπορούν να καταφέρουν να δουν την φιλία με άλλο μάτι;

ΚΡΙΟΣ

Είσαι παρορμητική και θέλεις συνεχώς να ανακαλύπτεις πράγματα. Οι φίλοι είναι μια γνώριμη κατάσταση για σένα, δεν υπάρχει πάθος μεταξύ σας, δεν υπάρχει κάτι να εξερευνήσεις εκτός και αν κάποια στιγμή κάποιος σε εκπλήξει ευχάριστα, με ένα διαφορετικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αλλάξει look ή να γνωρίσεις ένα κομμάτι του χαρακτήρα του που μέχρι στιγμής δεν είχες δει. Είσαι καλή και ειλικρινής φίλη και υπάρχει περίπτωση,μετατρέποντας τη φιλία σε έρωτα, να χάσεις ή να χαλάσεις μια σημαντική φιλία.

Καλύτεροι φίλοι: Λέων, Τοξότης, Δίδυμος και Υδροχόος.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι σταθερή στις σχέσεις σου και δύσκολα κάνεις νέες φιλίες. Σου χρειάζεται χρόνος για να δεις κατά πόσο ο άλλος αξίζει. Δεν ενθουσιάζεσαι εύκολα, η εξοικείωση είναι βασική για σένα. Έτσι λοιπόν, βλέποντας με τον χρόνο τα προσόντα του άλλου, είναι πιθανό να μετατρέψεις μια φιλία σε έρωτα. Προχωράς εκ του ασφαλούς αποφεύγοντας τις δυσάρεστες εκπλήξεις. Αναζητάς την ηρεμία που είναι συνώνυμη της καλής σχέσης.

Καλύτεροι φίλοι: Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος και Ιχθύς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαι επικοινωνιακή και έχεις πολλές φιλίες, πολλές από αυτές είναι απλές γνωριμίες. Μεταδίδεις ζωντάνια και σου είναι πολύ εύκολο να μετατρέψεις μια φιλία σε ερωτική σχέση εντελώς ξαφνικά. Ακόμα και αν αυτή δεν κρατήσει, είναι πολύ εύκολο επίσης για σένα να την επαναφέρεις στα αρχικά της στάδια. Δημιουργείς με άνεση σχέσεις αλλά και με άνεση τις χαλάς καθώς μια νέα γνωριμία μπορεί να σε πάει σε ανεξερεύνητα εδάφη.

Καλύτεροι φίλοι: Ζυγός, Υδροχόος, Κριός και Λέων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι πολύ συναισθηματική, τρυφερή και περιποιητική με τους φίλους σου. Η θερμή σου συμπεριφορά και η φιλοξενία σου ισχύουν για όλες τις σχέσεις σου. Ανοίγεις την αγκαλιά σου σε οποιονδήποτε την έχει ανάγκη. Η οικειότητα σου δημιουργεί ασφάλεια που τόσο πολύ χρειάζεσαι. Φυσικά και μπορείς να μετατρέψεις μια φιλική σε ερωτική σχέση, θα το αποδώσεις στο κάρμα, ήταν μοιραίο να είσαστε μαζί.

Καλύτεροι φίλοι: Σκορπιός, Ιχθύς, Ταύρος, Παρθένος.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της παρέας, να σε θαυμάζουν, να σε θεωρούν σημαντική. Θέλεις να έχεις ισχυρούς φίλους. Είσαι γενναιόδωρη και πιστή, ξέρεις να συγχωρείς τα λάθη των άλλων, όμως δεν περιορίζεσαι. Μετατρέπεις μια φιλική σχέση σε ερωτική αν αξίζει τον κόπο αλλά το πιο πιθανό είναι να συμβεί το αντίθετο. Σου αρέσει να επιβεβαιώνεσαι από νέα πρόσωπα.

Καλύτεροι φίλοι: Κριός, Τοξότης, Δίδυμος και Ζυγός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις λίγους φίλους και καλούς, εκλεκτούς και δοκιμασμένους. Κάνεις δύσκολα φιλίες, θέλεις να σου δείχνουν φροντίδα και αφοσίωση. Αν κάποτε σε προδώσουν, φεύγεις οριστικά. Ξέρεις να ξεχωρίζεις τους ανθρώπους, τους ταξινομείς σε φίλους, γνωστούς,συνάδελφους κλπ. Είσαι ξεκάθαρη και μπορείς σαφώς να αναπτύξεις έναν έρωτα με κάποιον που από την αρχή έβλεπες σαν φλερτ. Το κάνεις αλλά με κάποιους ενδοιασμούς.

Καλύτεροι φίλοι: Ταύρος, Αιγόκερως, Καρκίνος και Σκορπιός.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι πολύ καλή φίλη καθώς εύκολα μπορείς να συνυπάρξεις. Είσαι αγαπητή, ξέρεις να συνεργάζεσαι, να βλέπεις τις επιθυμίες και την δυσαρέσκεια των άλλων, να προσφέρεις αυτά που ο άλλος έχει ανάγκη να πάρει. Δεν περιορίζεσαι, αν κάποιο πρόσωπο καλύπτει τα δεδομένα σου,σαφώς και μπορεί να γίνει η σχέση σου χωρίς κανέναν δισταγμό. Ακόμα και αν αυτή δεν κρατήσει, ξέρεις να κρατάς τις ισορροπίες και να την επαναφέρεις σε φιλικό επίπεδο.

Καλύτεροι φίλοι: Δίδυμος, Υδροχόος, Λέων και Τοξότης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι μυστικοπαθής και δύσκολα ανοίγεσαι σε φιλίες, όμως όταν το κάνεις, είσαι πιστή και αφοσιωμένη και το ίδιο απαιτείς και από την άλλη πλευρά. Ξέρεις άριστα να εξερευνείς, ψυχικά και σωματικά τους άλλους, είναι κάτι που σε ιντριγκάρει. Σαφώς και μπορείς να γνωριστείς καλύτερα και σε περισσότερα επίπεδα με ένα φιλικό πρόσωπο της προτίμησής σου. Δεν χάνεις την ευκαιρία της περιπέτειας και της αποπλάνησης για να λύσεις τα ερωτηματικά σου.

Καλύτεροι φίλοι: Καρκίνος, Ιχθύς, Παρθένος και Αιγόκερως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις πολλές φιλίες και σε όλο τον κόσμο. Είσαι χαρούμενη και ανοιχτόκαρδη, συγχωρείς εύκολα τα λάθη των άλλων αλλά δεν δεσμεύεσαι εύκολα. Δεν ξεχωρίζεις φιλία με έρωτα, έχεις ανοιχτούς ορίζοντες, δεν βάζεις όρια και ταμπέλες. Όλοι οι καλοί χωράνε. Είσαι ο άνθρωπος των ανακαλύψεων και των εκπλήξεων. Αν κάποιος σε συναρπάζει και σου συντηρεί το ενδιαφέρον, δεν κολλάς πουθενά.

Καλύτεροι φίλοι: Κριός, Λέων, Ζυγός και Υδροχόος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν κάνεις εύκολα φιλίες, χρησιμοποιείς τη λογική σου και ξεσκονίζεις τους άλλους. Δεν συγχωρείς την αχαριστία. Μπορεί να μην διαθέτεις έντονα συναισθήματα, είσαι όμως άνθρωπος του πάθους. Μπορείς να μετατρέψεις μια φιλία σε έρωτα, όχι όμως εύκολα, είσαι περιοριστική και βάζεις ταμπέλες, δεν χαλάς τις ισορροπίες παρά μόνο αν το πάθος σε συνεπάρει. Και αν η σχέση αυτή δεν πάει καλά, δεν υπάρχει επιστροφή στην προηγούμενη κατάσταση.

Καλύτεροι φίλοι: Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθύς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η φιλία είναι πολύ βασική για σένα. Είσαι ελεύθερο άτομο, δεν καταπιέζεις τους άλλους. Μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική και μετά ξανά φιλική. Εξάλλου, και ο έρωτας για σένα εμπεριέχει μέσα και την φιλία. Η επικοινωνία, οι κοινές ιδέες, η ευχάριστη παρέα του άλλου είναι χαρακτηριστικά των ερώτων σου. Η μόνη διαφορά μεταξύ ερωτικών και φιλικών σχέσεων για σένα είναι η ύπαρξη του σεξ.

Καλύτεροι φίλοι: Δίδυμος, Ζυγός, Κριός και Τοξότης.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι καλή φίλη, καλοπροαίρετη, θυσιάζεσαι για τους άλλους και πολλές φορές δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις. Σαφώς και μπορείς να δεις ερωτικά ένα φιλικό πρόσωπο. Έχεις την ικανότητα να φαντασιώνεσαι τον έρωτα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι τα ζεις όλα στο μυαλό σου. Μπορεί να αποφασίσεις να μην εκδηλωθείς ποτέ. Να διατηρείς μια φιλία και μέσα σου να ζεις ένα δράμα. Αν ο άλλος εκδηλωθεί, παρασύρεσαι με ενθουσιασμό σε σχέση ανταποδίδοντας συναισθήματα που μπορεί και να μην υπάρχουν.

Καλύτεροι φίλοι: Καρκίνος, Σκορπιός, Ταύρος και Αιγόκερως.