Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Έρμπαν, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ και ο ένας δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη του στο πρόσωπο του άλλου.

Με ένα βίντεό τους στα social media ο σουπερστάρ της country μουσικής Κιθ Έρμπαν και η πασίγνωστη σταρ του Χόλιγουντ, Νικόλ Κίντμαν, στέλνουν τις ευχές τους για το νέο έτος.

Μάλιστα, το διάσημο ζευγάρι μοιράζεται ένα καυτό φιλί μπροστά στην κάμερα προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές του.

Ο Κιθ Ούρμπαν έδωσε συναυλία στο Νάσβιλ όπου ζει το ζευγάρι και στη συνέχεια ο τραγουδιστής έστειλε το μήνυμά του στους θαυμαστές του έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον ευτυχισμένο γάμο της με τον Κιθ Έρμπαν

Σε συνέντευξη της στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού GQ – για το εξώφυλλο του οποίου φωτογραφήθηκε – η ηθοποιός είπε ότι η επιτυχία της δεν οφείλεται μόνο στην ίδια.

Η Νικόλ Κίντμαν τόνισε ότι ο σύζυγός της, Κιθ Έρμπαν ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της κάντρι, είναι πάντα πρόθυμος να τη βοηθά στα πρότζεκτ της και ότι «ενισχύσει την αυτοεκτίμησή της» όταν χρειάζεται.

«Θα καθίσει στο τηλέφωνο και θα μου μιλήσει. Θα παρακολουθήσει επεισόδια του Big Little Lies … δεν λαμβάνω τίποτα από αυτό ως δεδομένο», δήλωσε η ηθοποιός τονίζοντας ότι είναι «απίστευτο βάλσαμο» που τον έχει.

Η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έχει επίσης δηλώσει ότι διατηρεί μια υγιή σχέση, θέτοντας όρια μέσα στο σπίτι.

«Προφανώς εργάζομαι σκληρά, αλλά όταν είμαι εκτός, είμαι εκτός» είπε στη διάρκεια της εκδήλωσης, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar.

«Ο Κιθ και εγώ είμαστε πολύ καλοί στο να κάνουμε «κλικ» και να μένουμε μακριά επειδή έχουμε μια πραγματικά καλή ζωή στο Νάσβιλ που είναι πολύ απλή, ήσυχη γιατί την έχουμε κάνει έτσι» τόνισε. «Κάποτε είχα γραφείο στο σπίτι, απαλλάχθηκα από αυτό. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Νικόλ Κίντμαν.