Η νέα χρονιά βρήκε την Χαρά Παππά και τον Μπουράκ Χακί πιο ερωτευμένους και ευτυχισμένους από ποτέ!

Ο γοητευτικός τούρκος ηθοποιός και το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό GNTM, είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια και τον τελευταίο καιρό μένει μόνιμα στο σπίτι του διάσημου ηθοποιού στην Τουρκία.

Μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους μια ηλικιακή διαφορά 22 χρόνων, όμως αυτό είναι και το μόνο που τους χωρίζει, καθώς οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα!

Η Χαρά Παππά και ο Μπουράκ Χακί επέλεξαν να περάσουν την Πρωτοχρονιά στην Τουρκία μαζί με τον γιο του ηθοποιού και τους φίλους τους, ενώ λίγες ημέρες πριν, οι δυο τους βρέθηκαν στην Αθήνα.

Η γνωριμία, ο έρωτας και η διαφορά ηλικίας με τον Μπουράκ

H Χαρά Παππά μίλησε πρόσφατα για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου-Κου», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πώς αντέδρασε ο μπαμπάς της όταν έμαθε την ηλικία του, αλλά και ότι ο γάμος τους θα γίνει στην Αθήνα.

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε για τη γνωριμία τους που έγινε πριν από λίγα χρόνια όταν εκείνη ήρθε για ένα διήμερο στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε διακόσμηση.

«Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά» δήλωσε σχετικά η Χαρά Παππά.

Πώς αντέδρασαν όμως όταν έμαθαν για τη διαφορά ηλικίας τους;

«Ο μπαμπάς μου σίγουρα είχε ένα θέμα με την ηλικία του Μπουράκ. Καταλαβαίνω ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Ο μπαμπάς μου είναι 52 ετών και ο Μπουράκ 47. Δεν ανακοίνωσα εγώ στον μπαμπά μου τη σχέση μου με τον Μπουράκ, αλλά η αδερφή μου», είπε χαρακτηριστικά η Χαρά Παππά.

Τα πεθερικά και ο γάμος

Η Χαρά γνώρισε και τους γονείς του συντρόφου της και μάλιστα με τον μπαμπά του ηθοποιού, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή μιλούσαν ελληνικά, μιας και είχε ζήσει κάποια χρόνια στην Κομοτηνή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην «πεθερά» της, η οποία την καλοδέχτηκε και μάλιστα συμβούλευσε τον γιο της να μη τη χάσει γιατί είναι ένας… άγγελος!

Κλείνοντας, η Χαρά Παππά αποκάλυψε πως πριν τη γνωρίσει ο Μπουράκ δήλωνε πως δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτεί, αλλά ο έρωτάς του για εκείνη τον έκανε να αλλάξει γνώμη. «Ο γάμος όταν και αν γίνει, θα γίνει στην Ελλάδα», δήλωσε η ίδια.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε η Χαρά Παππά: