Θέλετε να βάλετε «φωτιά» στο κρεβάτι;

Όπως κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά προσωπικότητας, έτσι έχει και κάποια συγκεκριμένα πράγματα που του αρέσουν στο κρεβάτι.

Ο παρακάτω οδηγός θα σε καθοδηγήσει πλήρως για το πώς να ικανοποιήσεις το σύντροφό σου ανάλογο με το ζώδιο του!

KΡΙΟΣ

Είναι ανεξάρτητος και τολμηρός χαρακτήρας. Μπορεί να κάνει τα πάντα! Είναι μέσα σε όλα..όσον αφορά το sex!
Πάρε τα ηνία λοιπόν! Πάρε μια καρέκλα, βάλτον να κάτσει και εσύ κάτσε πάνω του. Εσύ θα έχεις τον έλεγχο και αυτό είναι στοιχείο που τον εξιτάρει. Θα έχετε οπτική επαφή και αυτό θα σας φτάσει στο peak!

ΤΑΥΡΟΣ

Aυτά που ικανοποιούν έναν Ταύρο στο κρεβάτι είναι πιο straight και πιο κλισέ! Δεν του αρέσουν οι kinky στάσεις αλλά οι πιο κλασσικές, όπως για παράδειγμα η ιεραποστολική στάση! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν το έχει. Ίσα ίσα μπορεί να σε ικανοποιήσει όπως πρέπει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έχει αστείρευτη φαντασία και ενεργητικότητα! Εγγυημένο sex με αυτά τα δυο exy στοιχεία! Γι’ αυτό αν θέλεις να τον εξιτάρεις περισσότερο τότε δοκίμασε τη στάση “YES,YES,YES”! Ποια είναι αυτή; Ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι και κρέμασε τα χέρια σου κάτω από το κρεβάτι. Αφέσου πάνω του και δώσε του το περιθώριο να κάνει ότι θέλει!Θα έχεις έναν μοναδικό οργασμό είναι το μόνο σίγουρο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι είναι απρόβλεπτος στο κρεβάτι! Δεν ξέρεις κάθε φορά σε τι όρεξη είναι και τι θέλει!Τη μία μπορεί να είναι ρομαντικός και την άλλη hot,hot,hot! Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι του αρέσει να είσαι από πάνω του! Την ώρα που κάθεται στον καναπέ πήγαινε στα ξαφνικά και κάτσε πάνω του..Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους!

ΛΕΩΝ

Του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια και τα προκαταρκτικά! Γι΄αυτό ξεκίνα να του κάνεις διάφορα τερτίπια για να του απογειώσεις τη διάθεση για sex! Όταν θα έχεις κάνει τέτοια προθέρμανση μετά δεν θα ξεχάσεις ποτέ αυτό το sex που θα κάνετε!Η καλύτερη στάση γι΄αυτόν είναι να είστε ξαπλωμένοι και να έρθει από πίσω σου! Καλή απόλαυση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Doggy style για τον Παρθένο! Κάνε αυτή τη στάση και θα ξεχάσει την τάση που έχει να μιλάει πολύ και να υπεραναλύει τα πάντα! Μόλις σε δει σε αυτό το οπτικό πεδίο θα ξετρελαθεί και θα σου “ορμήσει” επι τόπου!

ΖΥΓΟΣ

Το όλο παιχνίδι εστιάζεται στην τέχνη του φιλιού! Ξεκίνα με ένα ατελείωτο παθιασμένο φιλί για να μπει στο κλίμα αμέσως! Κατά τα άλλα η στάση που τον εξιτάρει είναι η στάση 69! Μετά μπορείς να κάτσεις από πάνω του! Γενικότερα οι εναλλαγές στις στάσεις θα τον ξετρελάνουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Του αρέσει να πειραματίζεται! Γι΄αυτό πρότεινέ του να κάνετε κάτι διαφορετικό. Δοκίμασε να κάνετε sex στο τραπέζι της κουζίνας, πάνω στο πλυντήριο! Κάτσε πάνω στο τραπέζι, άνοιξε τα πόδια σου και κάλεσε τον!

ΤΟΞΟΤΗΣ

H σεξουαλική του ζωή θέλει να συνδυάζει δυο στοιχεία ~> αγάπη και πάθος! Είναι ανοιχτός σε όλα και του αρέσει να έχει νέες εμπειρίες! Γι΄αυτό επίλεξε το μπάνιο σου! Γέμισε με καυτό νερό τη μπανιέρα, βάλε άλατα και κάλεσέ τον εκεί μέσα! Τα υπόλοιπα θα βγουν από μόνα τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ παιχνιδιάρης στο κρεβάτι! Για να τον τρελάνεις κάτσε πάνω του αλλά ανάποδα! Άφησε τον να έχει την πίσω οπτική σου! Το sex αυτό δεν θα το ξεχάσεις ποτέ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι χύμα! Του αρέσουν όλα και δεν κολλάει σε μέρη. Μπορεί να κάνει sex σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο. Δεν κολλάει πουθενά! Όταν γυρνάτε από κάποια έξοδο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του πεις να σταματήσει σε ένα μέρος, να βγείτε έξω, να ξαπλώσεις πάνω στο αμάξι και να τον αφήσεις να έρθει πάνω σου!
Απλά να έχεις το νου σου στους περαστικούς!

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι hot, hot, hot στο κρεβάτι! Και μάλιστα είναι από τα πιο ot του ζωδιακού καθώς θέλουν να κάνουν sex non stop! Η ιδανική όμως στάση γι΄αυτόν είναι να σε έχει από πάνω του γιατί τον τρελαίνει να έχεις εσύ τον έλεγχο!