Σου έχουμε κάποιες κινήσεις τις οποίες σε περίπτωση που τις κάνεις πράξη, λογικά θα του προσφέρεις μία εμπειρία που δε θα ξεχάσει ποτέ.

1. Το κόλπο του καθρέφτη:

Όχι μην ταράζεσαι, δεν μιλάμε για κάτι δύσκολο ούτε για κάτι ακροβατικό. Σε περίπτωση που δεν έχεις καθρέφτη, καλό θα ήταν να πάρεις, δεν είναι ακριβοί και είναι επένδυση για το μέλλον, διότι και στο σεξ να μην τον χρησιμοποιήσεις, μπορείς ωραιότατα να θαυμάζεις την αφεντιά σου και να μη βγαίνεις έξω σαν κλόουν. Πάμε παρακάτω: Βάλτον ακριβώς μπροστά από το κρεβάτι και άσε τα υπόλοιπα να έρθουν από μόνα τους. Για παράδειγμα, όσο εσύ του κάνεις στοματικό, εκείνος μπορεί να χαζεύει τα οπίσθιά σου- κάνε κι εσύ κάτι με τα χέρια σου τα έχεις για κάποιο λόγο- με αποτέλεσμα να του προσφέρεις μία… digital εμπειρία, καθότι θα μπορεί να σε βλέπει ολόκληρη, όπως κι αν έχεις τοποθετηθεί. Όχι μπρίκια κολλάμε θαρρείς.

2. Ασχολήσου με τον εαυτό σου:

Για παράδειγμα, όσο εκείνος ακόμα σε φιλάει-καλό είναι μην ξενερώνεις-εσύ μπορείς να αρχίσεις να προετοιμάζεις το σώμα γι’ αυτό που θα επακολουθήσει-αναφερόμαστε φυσικά στον οργασμό-. Μπορείς λοιπόν, βασικά κάντο, να αρχίσεις να αυτοικανοποιείσαι, κάτι φυσικά που θα φροντίσεις να αντιληφθεί κι εκείνος. Αν είσαι ακόμα πιο δυνατή, και οι ενδοιασμοί είναι για σένα λέξη άγνωστη, μπορείς να τον βάλεις απέναντί σου, να του δώσεις και λίγο ποπ-κορν γιατί θα πάρει ώρα, και να τον αφήσεις απλά να βλέπει, χωρίς φυσικά να μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο. Αξίζει, εμπιστεύσου μας.

3. Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ύφος:

Αν υπάρχει κάτι που ερεθίζει πολύ περισσότερο έναν άντρα, από τα καλοσχηματισμένα οπίσθια ή ένα καλό στοματικό, είναι το ύφος και η αυτοπεποίθηση που έχεις στο σεξ. Άναψε τα φώτα, μην κρύβεσαι όταν σηκώνεσαι, βάλτον κάτω, και απλά πάρε το πάνω χέρι. Μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει, και φυσικά είναι καλή στο… woman on top, είναι πολύ πιο σέξι και από το πιο καλλίγραμμο μοντέλο του κόσμου. Γενικά, μην ασχολείσαι με το πώς δείχνει η κοιλιά ή το στήθος σου. Απλά κάνε αυτό που θέλεις και σίγουρα θα του αρέσει.

4. To τρίο το… φανταστικό:

Κορίτσι μου μην απολογείσαι. Ξέρουμε ότι δε σου αρέσει να μοιράζεσαι τον άντρα το δικό σου, ακόμα κι αν είναι ένας απλός sex buddy. Το ξέρουμε και το σεβόμαστε και το καταλαβαίνουμε. Επειδή όμως οι άντρες, ολίγον αφηνιάζουν με το τρίο και το ζητάνε με πάθος-βασικά με ακόμη μία γυναίκα (ούτε πάνω απο το πτώμα μας)-μπορείς να παίξεις λίγο θέατρο και να… προσποιηθείτε ότι το τρίτο πρόσωπο… υπάρχει! Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Ότι ο φανταστικός σας φίλος, θα είναι άντρας! Έτσι για σπάσιμο.