Η Βάνα Μπάρμπα είναι πάντα αυθεντική και δεν μασάει τα λόγια της. Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη σχολίασε την Ρούλα Κορομηλά και μίλησε για την κόρη της, Φαίδρα.

https://www.instagram.com/p/Bxm1snJIDrQ/?utm_source=ig_embed

Τι απαντάει σε αυτούς που την θεωρούν ατάλαντη;

Η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε πως «μπορεί να έχουν δίκιο αλλά δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει γιατί έχω καιεί και έχω αναστηθεί χιλιάδες φορές».

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, μου είναι αδιάφορη» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Θα πήγαινε η κόρη της σε ριάλιτι;

Η ηθοποιός σχολίασε με χιούμορ πως «αρχικά θα τσακονώταν με όλους! Δεύτερον, δεν θα το άντεχε! Η Άννα Μαρία που κέρδισε το GNTM είναι κολλητή της», αποκάλυψε η Βάνα Μπάρμπα.

«Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε»

«Δεν είδα όλη την συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά” σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα. “Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς  το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο.Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά. Θα ήθελα την Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη επειδή είναι χορτάτη» συμπλήρωσε.