Μπορεί να μη νιώθει ότι τον καλύπτει να είναι μόνο με ένα άτομο και να θέλει επιβεβαίωση, ή έστω καλοπέραση από περισσότερες γυναίκες. Από τη στιγμή που δεν είστε μαζί δε θα έπρεπε να σε ενοχλεί κάτι τέτοιο.

Δεν τον αφορά η εκάστοτε ανάγκη σου

Ένας άντρας που ψάχνει για μια σοβαρή σχέση θα θέλει να κάνει το πρόσωπο που ενδιαφέρεται να νιώθει ξεχωριστό. Όταν τα πράγματα αρχίσουν να θερμαίνονται στην κρεβατοκάμαρα, θα ανακαλύψει τι της αρέσει, τι δεν της αρέσει και τι οδηγεί την άγρια πλευρά ​​της. Αυτό από μόνο του είναι ένα συνολικό ενδιαφέρον.

Αν κάνετε σεξ και έρχεται σε οργασμό χωρίς καν να τον νοιάζει για εσένα τότε ξέρεις ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για εσένα. Ένας τύπος που κοιτάζει μόνο να κάνει τον ίδιο ευτυχισμένο, θα φύγει από το σπίτι σας και θα ψάχνει για άλλες αγκαλιές.

Εάν ο τύπος που βλέπετε είναι απρόθυμος να φροντίσει τις ανάγκες σας, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι δεν βλέπει τη σχέση σας τόσο σοβαρή και είστε μόνο μία από τις πολλές γυναίκες που βλέπει αυτήν την περίοδο.

Θέλει να βγει με τους «φίλους» του

Θέλει να ξέρει ότι μπορεί να διατηρεί τις επιλογές του ανοιχτές. Θα έχει περισσότερους «φίλους» από ό,τι τα προγράμματά τους μπορούν να συμβαδίσουν. Η κοπέλα που τάχα βγήκε μαζί της τις προάλλες και βγάζανε φωτογραφίες; Είναι τάχα απλή φίλη.

Μην το κρατάτε εναντίον του αν έχει μερικούς φίλους του αντίθετου φύλου, αλλά αν φαίνεται ότι υπάρχει μια νέα γυναίκα που αναδύεται κάθε λίγες μέρες, οι πιθανότητες είναι ότι δεν είναι πραγματικά φίλη. Είναι ίσως ακόμα ένα άτομο το οποίο ήρθε να προστεθεί στην καθημερινότητά του. Όπως εσύ δηλαδή.

Έτσι κάνε ξεκάθαρο εξ’ αρχής τι θέλεις, έτσι ώστε να μην έχεις όλα αυτά κάθε φορά που γνωρίζεις κάποιον. Αν θες μία κανονική σχέση, τότε πώς ακριβώς το περιμένεις αυτό να γίνει όταν ο ίδιος δεν το θέλει;