Το να περιμένεις μήνυμα και να μη σου έρχεται σίγουρα δεν είναι και το πιο θετικό. Εν τω μεταξύ πρέπει να καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου έχει τόσες πολλές ασχολίες ακόμα που προφανώς δε γίνεται να βρίσκει πάντα τον χρόνο να σου απαντάει ή να σου στέλνει. Δε σημαίνει ότι δε νοιάζεται.

Φορτίζει το κινητό του στην άλλη άκρη του δωματίου

Εάν η μόνη διαθέσιμη πρίζα του είναι απέναντι από το δωμάτιο, είναι πιθανό να το έχει αφήσει απέναντι να φορτίσει. Συνεπώς αν θέλει να ξαπλώσει για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί μπορεί να μην το έχει δίπλα του.

Είναι κοιμισμένος

Μπορεί να κοιμήθηκε για το μεσημέρι ή το απόγευμα όταν γύρισε από τη δουλειά. Ειδικά τα μεσημέρια και το απόγευμα, ο ύπνος που προκύπτει γίνεται πολύ άμεσα χωρίς να προλάβει ενδεχομένως ο άλλος να ενημερώσει ότι θα κοιμηθεί.

Κάνει μπάνιο

Μπορεί να θέλει να κάνει ένα μπάνιο να χαλαρώσει. Μπορεί να γύρισε από μία κουραστική μέρα και να ήθελε να κάνει ένα ντουζ για να είναι καθαρός. Αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί να σου στέλνει την ώρα που κάνει μπάνιο, ή να σου πει ότι θα κάνει μπάνιο.

Παίζει games

Ασχολείται με την προσωπική του ψυχαγωγία. Περνάει καλά με τον εαυτό του και αυτό θα έπρεπε να σε κάνει να χαίρεσαι περισσότερο. Αν περνάει ο ίδιος καλά, τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς καθώς θα σου το δείχνει και εσένα. Όταν κάποιος παίζει games άλλωστε είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθεί με κάτι άλλο εκείνη την ώρα.

Τρώει

Όταν κάποιος θέλει να φάει με την ησυχία του και χωρίς άγχος, συνήθως βάζει κάτι να δει στην τηλεόραση και χαλαρώνει τρώγοντας. Δε βολεύει άλλωστε σε κινησιολογικό επίπεδο να στέλνει μηνύματα, να κρατάει πιρούνι, να πιάνει τηλεκοντρόλ και να ρυθμίζει την τηλεόραση και τα κανάλια. Χαλάρωσε και δες γιατί συμπεριφέρεται έτσι μέσα και από εσένα. Εσύ τι κάνεις όταν είσαι μόνη; Περίπου τα ίδια.