Τα ζώδια της φωτιάς Κριός, Λέων, Τοξότης, έχουν πάθος, ρεαλισμό και πολλές φορές δράμα. Τα συνδέουν οι υψηλές φιλοδοξίες και για αυτόν τον λόγο σε μία παρέα είναι εκείνοι που θα συνεννοηθούν πλήρως μεταξύ τους.

Κοινά χαρακτηριστικά

Η κινητήριος δύναμη στα ζώδια αυτά είναι το πάθος και ο έρωτας, ο οποίος αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για αυτά. Ερωτεύονται με ένταση και τις περισσότερες φορές κεραυνοβόλα και γενικά τα δίνουν όλα χωρίς φόβο (αλλά με πολύ πάθος!)

Θέλουν το άτομο που θα τους συνοδεύει να είναι εκείνο που θα τους θαυμάζει και παράλληλα θα το θαυμάζουν και οι ίδιοι. Δε θα άντεχαν με ένα άτομο που έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και κανένα όνειρο για το μέλλον του.

Το ταίρι που θέλουν να έχουν στο πλάι τους είναι αυτό που θα τους θυμίζει πόσο μοναδικοί είναι. Επίσης, το άτομο που θα έχουν πλάι τους θα πρέπει μεν να το θαυμάζουν, αλλά και να τους κρατά σε διαρκή εγρήγορση. Ο εγωισμός τους είναι ένα πρόβλημα για την ερωτική τους ζωή, όμως τα ζώδια της φωτιάς μένουν αξέχαστα σε όποιον περάσει έστω και για λίγο από αυτήν!

Ταιριάζουν

Ταιριάζουν πρώτιστα με ζώδια που βρίσκονται στο ίδιο στοιχείο. Εν ολίγοις και ο Κριός και ο Τοξότης και ο Λέων ταιριάζουν μεταξύ τους. Έχουν κοινά χαρακτηριστικά στο θέμα του εγωισμού. Τους αρέσει το έντονο και παθιασμένο σεξ. Έχουν επίσης πολλές και μεγάλες φιλοδοξίες.

Η σχέση των ζωδίων της Φωτιάς είναι φλογερή και εκρηκτική, γεμάτη έρωτα! Αν είναι μαζί αυτά τα ζώδια θα δίνουν κίνητρα ο ένας στον άλλον, κίνητρα μάλιστα βελτίωσης και επιτυχίας. Θέλουν να βλέπουν τον σύντροφό τους ως ομάδα.

Δε μπορούν την πολλή κτητικότητα άλλων ζωδίων όπως του Καρκίνου και του Σκορπιού. Τους αρέσει να θαυμάζουν την ανεξαρτησία των άλλων και μόνο έτσι θα διεκδικούν και δε θα βαριούνται. Για αυτό ταιριάζουν κυρίως μεταξύ τους.