Το χιούμορ δεν είναι πάντα υποκειμενικό. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι τόσο αστεία τα συγκεκριμένα ζώδια που αντικειμενικά κατατάσσονται στα πιο αστεία του ζωδιακού κύκλου. Πάντως τα ζώδια αυτά ξέρουν γιατί δεν πρέπει να είναι κυνικά. Δε μπορούν να περάσουν καλά χωρίς να κάνουν αστεία.

Ταύρος

Οι ταύροι έχουν μια πολύ συγκεκριμένη αίσθηση του χιούμορ. Μπορεί να είναι βρώμικο και πάρα πολύ χυδαίο κάποιες φορές με αποτέλεσμα να μη μπορούν όλοι να το διαχειριστούν.  Αλλά αν σας αρέσει το γέλιο σε άτακτα και βρώμικα πράγματα, είναι το χιούμορ που αφορά τον Ταύρο. Σκεφτείτε τον Ταύρο ως τον φίλο του οποίου τα ανέκδοτα δεν είπς ποτέ στους γονείς σου επειδή ήξερες ότι δεν θα μπορούσες.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι περνάνε τις δύσκολες στιγμές που έχουν στη ζωή κάνοντας παράλληλα αστεία. Στην πραγματικότητα είναι αρκετά αναλογικά και συγκριτικά αστεία, πράγμα που τους κάνει τους κωμικούς της ζωδιακής σκέψης.

Η μιζέρια αγαπά τη συντροφιά, οπότε οι υπόλοιποι από εμείς καταλαβαίνουμε ελάχιστα τι σημαίνει στεναχώρια σε σχέση με έναν Δίδυμο. Το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται ότι στεναχωριούνται ή ότι πέφτουν ψυχολογικά.

Καρκίνος

Τα καβούρια είναι έχουν πολλή ενσυναίσθηση και ενδιαφέρονται πάντα για το πώς νιώθουν οι υπόλοιποι. Θα κάνουν αστεία, αλλά δε θα είναι για όλους και όλες. Οι Καρκίνοι συνήθως δεν ανοίγονται σε πολλούς σχετικά με το χιούμορ τους επειδή είναι ιδιαίτερα ντροπαλοί.

Σίγουρα, όσοι τους αγαπούν πιθανότατα θα απολαύσουν το χιούμορ τους, αλλά αν κοιτάτε να γελάσετε, κοιτάξτε αλλού. Βέβαια αν πει αγγλοσαξονικά αστεία, αποκλείεται να μη γελάσεις.